Gå til innhold
  • Bli medlem

Rungne

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rungne

  1. Jeg ser at de fleste multifuel brennerne har to ventiler. trangia X2 har ikke dette. Hva har dette å si for brenneren, utgjør det en forskjell? Det følgt med to dyser. 0,32 og 0,28. har sett at gass (propan/butan) bruker 0,45. har fått fyr med 0,32 bør jeg allikevel skaffe meg 0,45 X2 er vel en modifisert utgave av denne (?)
  2. Fikk MF x2 (trangia) brenner, denne uka. kokte opp 5dl med vann på ca 3min på tennveske. Skal prøve bensin (4takt). Har lest litt om aceton i bensin. Har noen prøvd det? Link til diskusjon.no "Aceton senker overflatespenningen på bensinen og resulterer i bedre atomisering av bensinen og dermed så ville den bensinen som før gikk rett igjenom systemet nå bli brent og resultere i lavere forbruk og mer effekt og faktisk redusere hydrokarbon med opptil 60% (HC)" PS: det jeg henviser til gjelder bilmotor, men noe lik effekt vil vel også gjelde MF brennere(?). Aceton i miljøbensin, 4takt... Vil dette ha positiv effekt for brenneren?
  3. Jeg mener en sekk som ikke tar mye plass, Trollhetta er litt klumpete når den stables. Og at den bør tåle litt fuktighet. Når jeg tenker meg om, kunne jeg godt ha droppet å nevne "kanotur". Du har rett i at sekker skal prøves før de kjøpes. Nå har jeg ryddet og lett litt blant de gamle sekkene, og fant en gammel skolesekk, en Bergans XO 28L. Jeg prøver ut denne før jeg bestemmer meg for å kjøpe noe "bedre" Forslag, råd og erfaringer om passende sekker er fortsatt velkomne.
  4. Jeg trenger en ny sekk. Har lett på forumet, men her er det mange forskjellige råd. Den skal brukes til toppturer og ha nok plass til helgeturer hele året. Den må ha plass til stormkjøkken, mat, førstehjelp og fjellduk (ca 40cm høy, ca 24cm diameter). Fjellduken kan festes utenpå sekken. Bør også passe til jakt og kanoturer Maks ca.1000kr Fra før har jeg en Bergans Trollhetta 75L. Sekken skal ikke erstatte 75L'en.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.