Gå til innhold
  • Bli medlem

thesbian

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av thesbian

  1. Har hatt Åsnes Vikafjell siden desember 2012. Har aldri hatt problemer. Skiene er brukt både på løssnø, på is og skare, oppkjørte løyper og tidvis våte vårløyper. Fikk slipt opp kantene høsten 2015 etter at de fikk kjørt seg på mye dårlig føre med mye is og skare vinteren 2014/2015. Skiene er gjennomsnittlig vekt i forhold til andre fjellski med halv stålkant. Både stålkantene og sålen har tålt alle forhold de har vært brukt på så langt. Jeg er nøye med å grunne og glide skiene flere ganger gjennom sesongen så mine ski har alltid hatt lang levetid. Jeg renser skiene godt og gir sålen ett godt lag med beskyttelse i form av glider med fluor før jeg setter de vekk på våren. Anbefaler Åsnes Vikafjell til de som ønsker gode fjellski til en overkommelig pris.
  2. Hadde slike "solbrilleskinnfiller" før, men de er slitt ihjel etter mange års bruk, og ingen selger slike solbriller lengre. Det er ikke mye som skal til for å forhindre at vinden blåser inn bak brilleglassene. Har sett på flere butikker som selger verneutstyr men ennå ikke funnet løse sidestykker for vanlige briller.
  3. Hvor får du tak i løse sidestykke til vanlige briller? Må ha briller når jeg sykler, men i vintervær blir valget blindet av tårer pga vind inn fra sidene på brillene eller dårlig avstandsberegning . Finner ikke sykkebrille som går over brillene og de fleste skibriller passer dårlig med sykkelhjelm
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.