Gå til innhold
  • Bli medlem

nailer

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om nailer

  1. Takk! Blir nok ikke siste gangen min heller. Tenkte å gjøre det en gang til om en måneds tid.
  2. Kanskje, men dette festet er inni lommen hvor trekket oppbevares. Og den siden som festes er undersiden av trekket, så om det hadde gått an å trekke det ut av lokket og så få det rundt sekken ville trekket vært opp-ned.
  3. WTF? Jeg prøvde XL jakken da de hadde XL av den modellen på 50% avslag. Den var helt ENORM. Ikke bare var den ekstremt baggy men ermene rakk meg forbi fingerspissene. rare saker =D
  4. Underlaget er ganske stort da. Joda, det er plass, men det blir veldig høyt siden den står oppå soveposen også. Uansett, det er smooth å ha den mellom lokk og sekk. Så tror jeg velger den løsningen. Men løsningen til regntrekket er fortsatt et mysterium. Hvorfor feste det på innsiden av lommen hvis det ikke går an å bruke uten å løsne?
  5. Litt off topic, men siden vi er inne på Arcteryx jakker. Jeg kjøpte nettopp en Theta AR. Har ikke brukt den enda, men jeg lurer litt på om noen andre syns den har litt vel baggy armer? Er det normalt at de er så romslige? Jakken er Large, den størrelsen jeg pleier å bruke da jeg er 194 høy. Den virker riktignok ikke like baggy når jeg får på meg en fleece under... Erfaringer? Meninger?
  6. Hei folkens! Jeg er ny her på forumet, og har nettopp investert i utstyr så jeg kan komme meg ut på tur. Er bergenser som har vokst opp med dagsturer på fjellet og skal nå ta steget ut i Jotunheimen siden jeg har flyttet til Oslo. Skal på tur dit i helgen med noen kollegaer... Derfor har jeg har et par praktiske spm rundt nyeste generasjon Trollhetta 95L. Spørsmål 1: Den har et innebygget regntrekk, men ser ingen mulighet for å bruke dette uten å løsne trekket fra stroppen som fester det til lommen under lokket og tre den utpå sekken. Jeg trodde det var meningen at man skulle kunne ta på dette trekket uten å gjøre noen krumspring. Trekket har to festestropper med borrelås som jeg personlig tror skal brukes til å feste rundt stroppene som holder lokket på plass. Jeg har altså fått på trekket slik at det er brukbart, men jeg lurte på om det var et triks for å slippe å løsne det fra stroppen det henger fast i inni lokket. Spørsmål 2: Hvordan fester jeg best liggeunderlaget mitt? Jeg finner ingen måte å feste liggeunderlaget til sekken på annet enn å legge det mellom lokket og sekken. Noe som forøvrig fungerer svært bra sammen med regntrekk. Igjen, jeg lurer på om noe har gått rett over hodet på meg. Spørsmål 3: Hva er de to elastiske stroppene nederst på sekken som er på hver sin side av "95" tallet?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.