Gå til innhold
  • Bli medlem

Kolskog

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja, vanskeligste partiet på hele ryggen er akkurat den "knekken". Vi anså det som lettest og gå ned på noen hyller på nordsiden og klyve rundt den (utsatt). Hammeren er helt glatt og få gode rapellfester over den. Viser et bilde av hammeren fra siden. . Har hørt at Strømdalstinden skal være bratt og at man trenger tau for siste biten mot toppen. Er likevel litt usikker på hvilken side som er best å starte på ? Har veldig lyst til å få gått endel turer i Tjongsfjordområdet spesielt Lille Blokktind, Store Blokktind og Strømdalstind. Lille Blokktind krever nok tau, men har vært greit å vite hvor normalruta går. Uansett veldig heftige topper =)
  2. Ja, vi møtte en varde på vestoppen! Har du bygget den Ods ? Etter varden gikk vi ned i et "hakk" usikret og opp på andre siden hvor det ikke var en varde, men vi regnet med at det hadde vært folk der. Observerte noe som lignet på "avtrykk" i mosen. Regnet med at det hadde vært folk der, siden vi hadde lest innlegget til Ods om at cruxet hadde vært inspisert fra hver side Aldersundet er virkelig et nydelig område! Noen lokale som vet noe om hvordan lille blokktind er å bestige forresten?
  3. Hei! Elvasstinden har blitt traversert fra vest til øst. Jeg og en kamerat gikk opp fra kleivhalsen og traverserte vestryggen over til hovedtoppen. Svært luftig og utsatt rygg, men enkel klatring ca 2 taulengder hvor cruxet er et utsatt sva helt i begynnelsen nedstigningen fra topp nr 2 (4-klatring). Veldig fin travers! Anbefales! Kan legge ut flere bilder viss ønskelig . Kan informere om at Elvasstinden lett kan bestiges fra skardet mellom nonstinden og Elvasstinden uten tau. Gå litt "rundt "ryggen i begynnelsen for så å klyve alle hamrene rett på !
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.