Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellgeitasport

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om fjellgeitasport

  1. Finnes det en mal eller regel på hvor lang en breøks skal/bør være i forhold til kroppslengde? Sikkert forskjellige teorier her. Spytt ut.
  2. Hva er det for slags sprell du skal ut på nå Håkon Martin? Regner med at det kommer en turrapport på nyåret!
  3. Hei Emil. Grattis med bestigningen Har du sett noen fører eller gradering på kongsvollfossen (området)? Jeg kjørte forbi Oppdal i dag, og det var mange fine isruter lenger nord for Kongsvoll også. Hvor lang tid brukte dere tur/retur? Går returen ned på venstre siden sett nedenfra, synes jeg så en sti der?
  4. Angående kayland m11, så har jeg over snittet brei fot, og har aldri hatt noen som helst problemer med de. I tilegg så bruker de fleste kompisene mine også kayland, og de er av samme oppfatning. Kjenner også en annen som kar som har svært brei lest, og som hadde problemer med å finne sko som passer. Etter at han fikk prøve kayland, vil han ikke ha noe annet.
  5. Har du prøvd kayland? Jeg har vanlig norsk brei lest, og kayland har den beste passformen av de støvlene jeg har prøvd. Bruker kayland apex rock i fjellet og kayland m11 til isklatring/vinter. Vpg.no har kraftig nedsatte priser på div kayland støvler nå. Check it out...
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.