Gå til innhold
  • Bli medlem

Bjartn

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har to engelsk springer spaniel. Mor på 5 år, datter på 6 måneder. Brukes til tur, trekk, agility, lydighet, spor og diverse annet vi finner på.
  2. Til trådstarter: Hvordan gikk kløvturen? Artig å se springere som virkelig blir brukt. De er en arbeidssom og allsidig rase!
  3. Jeg er aktiv med hund og går derfor endel på tur. Jeg er ute i all slags vær - regn, snø eller sludd. Det vil vel gå i kategorien middels belastning, tenker jeg. Ikke slitsomme toppturer, men 1-2 timer i skogen er vanlig. Puster den dårligere enn andre skalljakker? Det er også viktig at den er vanntett. Nesten enda viktigere det, egentlig.
  4. Hei, har registrert at merket 24 har dukket opp mer og mer i det siste. Jeg har noe superundertøy derfra, men ikke andre klær. Er det noen som har erfaringer med dette? Jeg ser spesielt på skalljakken Salt Lake http://www.twentyfour.no/Avdelinger/Produkter/Jakker/Skalljakker/Salt-Lake-SkalljakkeSkalljakke-m-4-veis-stretch-Bestselger-1053.aspx . Den er på salg til 599,- hos min lokale utstyrspusher. Det er egentlig prisen som gjør meg skeptisk. Hadde den kostet 1999,- så hadde jeg tenkt at den sikkert er omtrent like bra som andre jakker til 1999,- Men billig er ikke alltid bra! Gode eller dårlige erfaringer? Innsideinformasjon?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.