Gå til innhold
  • Bli medlem

Hallvano

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hallvano

  1. El Chorro er et fint alternativ. Er usikker på hvor mye trad som finnes der, men mener å huske at det ihvertfall er noe. Du kan i det minste få ganske lange og fine flertaulengder der. Ellers er Korsika og Sardinia fine steder å dra. Nok en gang er jeg usikker på hvor mye trad det egentlig er der, men det er nok stein å ta av. Se forøvrig http://www.climb-europe.com/sardinia.htm Værmessig tror jeg det er aller best å dra til noen av middelhavsøyene, sardinia har 15-20 grader og sol de neste 10 dagene. Jeg var selv på Korsika i sommer og de har mange flotte klatremuligheter og veldig fin natur. Desverre var det litt vel varmt så det ble bare 3-4 dager med klatring. PM meg hvis du vil ha mer info om Korsika.
  2. Statisk spenning altså 'stillestående spenning'. Type hvis du henger en bil i en karabiner og lar den henge der i en evighet.
  3. Hei! Jeg har planer om en tur til Korsica i sommer og lurer i den forbindelse på muligheter for klatring og fjellturer på øya. Vi planlegger å fly billig til Sardinia( med Ryanair fra Gøteborg eller Torp) og kjøre over til Korsica. Jeg er i utgangspunktet ute etter tradisjonell klippeklatring, men kunne også tenke meg ut på noen lengre fjellturer. Er det noen som sitter med erfaringer fra den type aktiviteter på Korsica? Og er det noen som vet om sommertemperaturene er helt ulevelige for klatring? Mulig det er bedre oppi fjella? Hallvard
  4. Det står forøvrig i Slakklines sett at 'karabinerne skal kun brukes til Slakkline og under ingen omstendigheter klatring'. Jeg tror det er fordi karabinerne blir påført statisk stress over tid, men med den bruddstyrken burde de kunne brukes til hva som helst(løfte en bil for eksempel)..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.