Gå til innhold
  • Bli medlem

Kapitalisten

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er vel ikke nødvendig å ta buss til Lakselv? Utifra kartet virker det da like lett å gå fra Alta eller kjøre til Sennlandet og gå derifra?
  2. Jeg og en kamerat skal nordover på fisketur i sommer. Vi har bestilt flybilletter til Alta, og drar derifra en uke senere. Men vi har ikke klart å finne ut hvilke områder som vi burde traske i. Sett på muligheten om å ta buss sørover til Kautokeino, ta utgangspunkt i Maze, gå mot stabbursdalen fra Sennalandet, etc. Etter uttallige timer med googling har vi ikke klart å finne et område som peker seg ut ift de andre. Målet vårt på turen er å kunne fiske i elver og vann med både tørrflue og sluk, hvor det er helst ørret vi ønsker. Vi ønsker å være mest mulig alene, men ikke krise om vi treffer på en eller to personer. Vi er begge i god fysisk form og har ingen problemer med å gå! Håper noen der ute har sitter på litt informasjon som de vil dele med oss!
  3. Området i femundsmarka er veldig steinete, slik at det kan være lurt å holde seg til stiene. Mitt inntrykk er at det aller fleste som ferdes i marka bruker kano, slik at det vil være mindre folksomt rundt vannene som ikke er i tilknytning til røavassdraget. Uten at jeg har noen konkrete vann/steder å anbefale deg.
  4. Er en vennegjeng som planlegger en ukes kanotur i området rundt Snåsa. Av den informasjonen jeg har klart å tilegne meg virker det som det lureste vil være å ta utgangspunkt i skjækravatnet. Noen som har anbefalinger til oss? Hvilke vann vi burde dra til osv? Det vi ønsker er lite folk og steder hvor en får brukt fluestanga.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.