Gå til innhold
 • Bli medlem

klovnikamp

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ok, så i grunn den komme. Hvis jeg modererer det til et greit ørretvann da?
 2. Hei, Jeg er lite kjent i marka rundt Oslo, så jeg trenge tips. Ønsker å finne et bra ørretvann maks 1 times kjøring fra Oslo, maks en times gange med tung sekk, hvor vi kan slå opp et par telt. Har vært på øyungen, men der er det for mange folk, og vanna sør for Losby golf er vel hovedsakelig gjeddevann?
 3. Jeg handlet på XXL Alna og ble skuffet da jeg så at recon pack var priset til 5000 kr i i butikken, men da jeg spurte om det fikk jeg 25% på nettpris. Endte med at jeg kjøpte : Norrøna Recon pack 3000 kr Crispi Besseggen 950 kr Ajungilak Sphere spring 195 1300 kr
 4. klovnikamp

  Beast Master

  Ah, det hørtes jo igrunn smart ut. Takk for svar.
 5. klovnikamp

  Beast Master

  Låner denne gamle tråden til et beastmaster spørsmål. Jeg har akkurat fått meg en Shimano BeastMaster BX STC 240/270L 5 delt stang. Har ikke rukket å prøve den ennå, men testet akkurat å montere den sammen. Har ikke prøvd å ta i alt for mye ennå, men det bli en glippe på ca 1 cm mellom hvert ledd. Skal den være slik, eller er det noen triks får å få den helt sammen ? Er redd jeg aldri får den fra hverandre hvis jeg setter den mer sammen
 6. Noen som vet butikker som fører Exped MultiMat ? Har funnet i nettbutikk, men skulle hatt tak i en i morgen..
 7. Jeg er også på utkikk etter noe beskyttelse under synmat 7 dlx. Noen som har testet Exped Mat Cover ?
 8. Noen som vet når Ringstind Superlight kommer i salg og evt pris ? Det ser for meg ut som et genialt telt.
 9. Hei. Låner denne gamle tråden til et spm. Hvordan skal gore-tex tøy vaskes og hva skal det vaskes med ? Har Nike ACG gore-tex skiklær som trenger en vask nå..
 10. Hei, låner denne trådet til et spade spørsmål.. Jeg skal igang med off piste kjøring og trenger litt utstyr. 2 spader på tilbud på sportsnett i dag. [Hidden Content] - BCA Traverse Shovel [Hidden Content] - Black Diamond Lynx Noen som har erfaring med noen av de, evt andre tips ?
 11. Takk for svar. Hvor stor Lavvo anbefales til 4 mann ? Hvordan er det med åpent bål i lavvoen ? Er man avhengig av 100% tørr ved for å få minst mulig røyk ?
 12. De hadde det på XXL Alna i dag, regner med at de har det på XXL i sentrum også
 13. Låner denne tråden til et par spm. Hvordan er det å bruke lavvo på vinteren ? Vi er 3-4 stykker som hittil har holdt oss til godværsturer i sommerhalvåret, som har lyst til å prøve en vintertur. Tanken er da å spleise på et vintertelt som har god plass til alle 4. Vekt er ikke noe kjempestort issue, det blir nok ingen lange ekspedisjoner vi skal på
 14. Noen som vet om prisene de oppgir er før eller etter rabatt ? Helsport Ringstind Light 2 til 2499 kr kan tolkes begge veier, xxl har vel solgt teltet til den prisen i hele høst.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.