Gå til innhold
  • Bli medlem

alkofil

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av alkofil

  1. Jeg har et Pentax K5, og har samme type værtetting som K7. Du kan lese følgende test der du kan se hva K7-kameraet tåler; http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=589884 K5 er en oppdatert versjon av K7 med nyere innmat, DPReview har gitt K5en Gullmedalje, altså høyeste utmerkelse, noe de andre kameraene som er nevnt over ikke har fått. Personlig er jeg kjempefornøyd med kameraet og har ingenting å klage på! Har hatt med kameraet ut på seiltur i sjøsprøyt og i regnvær, og det fungerer like fint! K5en er også en del billigere enn nevnte Olympus-kamera, og har så å si lik værtetting. Samtidig er det en del hendigere i størrelse, selv om det faktisk også er et semiproffkamera. Pentax har også optikk som er værtett!
  2. alkofil

    Kamera - USA

    Hvis du skal kjøpe deg kamera i USA så burde du være klar over at du mister garantien som du hadde fått her hjemme. Du får imidlertid 1 års internasjonal garanti, men dette er jo lite i forhold til de 5 årene du har reklamsjonsrett her hjemme. Hvis du går for speilrefleks så ville jeg anbefalt å kjøpe optikk i USA og så kjøpe kamerahuset i Norge. Jeg var i New York for to uker siden, og da fant jeg flere objektiv det var ca halv pris mot norske priser. Da lå kursen på rundt 5,60, mens den nå ligger enda bedre an med 5,47! Det spørs jo også hvor mye penger du har tenkt til å legge i det og da?
  3. Jeg vil anbefale et forslag som har blitt nevnt tidligere her, men det ser ut til at det bare har falt i gjennom. Pentax K-7 er et supert kamera til denne bruken du beskriver. K-7 er lite og lett kamera, i forhold til konkurrentene, som samtidig har den BESTE værtettingen i forhold til pris og vektklasse. Andre kameraer fra Canon og Nikon blandt annet, har mye større kamerahus med en gang du har et kamera med værtetting. K-7 har også en litt mer fornuftug pris i forhold til sine større konkurerende kameraer. Standardobjektivene du vanligvis får med dette kameraet er enten et 18-55mm eller et 55-200mm zoom-objektiv. Begge disse er værtette! Og du kan få pakkepriser der du får med begge objektivene i samme pakke. Hadde jeg vært deg, hadde valget mitt falt på en Pentax K-7!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.