Gå til innhold

fjellfersking

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. fjellfersking

  størrelser

  noen som har erfaring med klattermusen plaggene, med tanke på størrelser? stor eller små i størrelser tenkte særlig på boksene. (skallbekledningen)
 2. fjellfersking

  skisko

  noen som har forslag for gode skisko som er sikkelig varm? man tilbringer jo noen timer i skoene så er jo ute etter ett parr som er slitesterk.;D veit jo mange i min familie bruker alfa men man trenger jo ikke alltid å gå etter de store kjente merkene!
 3. fjellfersking

  vinterlue

  er på leting etter en god vinterlue, gjerne med pels. forslag?
 4. fjellfersking

  Hvor mye kulde tåler bikkja?

  få de inn i gode "soveposer" er viktig når de ligger i ro. er det selve stelle på hunden du tenker på får du tak i spesialsydde "poser" du fester rundt stellet. har hørt og sett at det fungerer bra. dette er jo mest viss hunden går i dyp snø over lengere tid sånn at det kan frye på buk/"understell"
 5. den nye serien til helly hansen som hete "odin" kjøpte boksa før ei stund tilbake før som altmulig bruk og er kempefornøyd. bra vannavstøtende høy i livet og fin pris. fin å se på også. koster vel rundt 3000. ville prøve noe annet en de "store" merkene og denne "odin" serien har jeg likt veldig godt. brukder denne som sakt til alt mulig(skigåing,slalom,vanlig tur i våt høstvær)prøv den i butikken;)
 6. fjellfersking

  Kælt i tælt.

  ja har planer om å starte rolig. kan få relativt kalde omgivelser på hytta så tenkte å starte så enkelt som å sette opp telte utfor hytta å bare prøve meg fram rett og slett. takk for gode råd og tips!
 7. fjellfersking

  Kælt i tælt.

  når vi nå er inne på telt og vinter. ska starte og teste meg selv litt. elsker å gå på jakt og i fjellet og har sovet en del i telt. men detter er jo i de fine sommer/høst tidene(verste som skjer er regnfall) så har lyst å starte med telting i vinterkulda. elsker vinteraktiviteter og har lyst å ta med meg telt når jeg tussler på trugene i skogen. men lurer veldig på detter med bekledning? liker selv lag på lag med ett sikkelig skall-lag ytters men om vinter er jo varmebehoved ett helt annet? greit så lenge man er i aktivitet. men har lyst på en jakke og bokse som er for sikkelig vinterbruk. håper på reine eksempler i form av produktforslag. mvh ole. (vinterfersking);D
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.