Gå til innhold
 • Bli medlem

Martin*

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Martin*

 • Bursdag 11. nov. 1992

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Skulle gjerne hatt den gamle el nye føreren, men får ikke tak i den dessverre:/ Noen tips hvor den kan kjøpes/bestilles? den gamle altså..
 2. Noen som har hørt noe om ny fører nå? Om det blir utgitt mer dette året?
 3. Takk for svar, skjønte i utgangspunktet at det er ganske dødt prosjekt. Virker ikke spesielt smart, men skulle høre om noen hadde gjort det. Går an å være på tur Januar også vel? Blir nok heller aktuelt til våren ja, hehe.
 4. Noen som har gjort ellet vet om noen som har gått Jostedalsbreen på langs januar-februar? Ser det er mye skredutsatte steder både opp og ned, noen som har peiling på området? Om det i det hele tatt lar seg gjøre?
 5. Ble ikke besshøe, men var på Leirvassbu å kan bekrefte at det er mange som gikk haute route i påska;)
 6. Tusen takk for svar! Vuderer Haute Route i påsken om føre er bra å sjefen er snill å gir meg fri. Vuderer du å gå Dalegudbrand?
 7. Kjører 257 fra Sjoa opp, er vel bare stengt fra Beito til bommen ved Gjendesheim?
 8. Martin*

  Topptur Besshøe

  Noen som vet forholdene nå på Besshøe for topptur? Event er det lang anmars med rando fra Bessheim?
 9. Tenkte å ta turen til Gjendebu til påska, noen som har noe erfaring med topptur der vinterstid? Event om det i det hele tatt egner seg som utgangspunkt? Vet det er muligheter hvertfall innover Leirdalen og Svartdalen, men blir jo da litt langt fra Gjendebu å ha camp..
 10. Noen som har testet eller kjenner til denne (Mammut Rescyou? [Hidden Content] Virker temmelig lett ved redning vis den funker såpass lett!
 11. Helsport fjellheim x-trem 3manns, Er mye i Jotunheimen å det kan blåse noe så inni helvete, telte står støtt i det meste av vær så lenge du badunerer godt pluss at du har muligheten til å legge stein/snø på storm mattene, genialt telt! Brukt mye sommerstid på finnmarksvidda også, funker fett!
 12. Er vel en ting man kan ta stilling til når vi snakker ungdom at idrett kan jo være vel så bra for å få ungdom i aktivitet osv, det er jo såklart mye konkurranse og prestasjon innen greia, har jo selv venner som driver med mye idrett. Idrett var jo ikke egentlig greia mi fant jeg ut etter hvert, er nå aktiv blandt annet i dnt ung som turleder, mange ungdommer som finner glede der og inspirasjon til videre friluftsliv, kan ikke si noe negativt om idrett, men friluftsliv er helt klart nedprioritert i form av økonomisk støtte osv i forhold til idrett! Det burde bli mer inkludert i hverdagen særlig
 13. Noen som har erfarig med å betille klatreutsyr på nett fra utlandet? Om det lønner seg sånn pris messig når det kommer til tau, sikringer, klatre økser osv, regnet ut at man sparer noen tusen vis man handler en del klatre utstyr på nett, tar jeg feil her? Har da regnet med frakt og di 25prosent moms for innport. Nettsider www.joe-brown.com www.jackson-sports.com Noen andre sider å anbefale?
 14. Martin*

  Kurs i natulig

  Har alt fikset beste anternativet for meg med en instuktør som skreddersyr type fjellsportkurs når det er i hovedsak fjell jeg skal klatre. Men takk for tips og råd!
 15. Martin*

  Kurs i natulig

  Beklager sent svar, takk for tipsene:) Selvom det ikke var de tjeg spurte om, DNT sine kurs er toppers, har myye kurs derfra, derfor jeg kansje tenkte å orientere meg litt om det finnes noe kurs uteom DNT med tanke på at det kansje finnes billigere steder altså forskjellige priser. Har fått anbefalt å prøve på egenhånd før ja, men det er da med en erfaren klatrer som kunne lært meg, alle mine venner som klatrer naturlig er på min alder- rundt 20år, da er man som regel ikke mye erfaren nok til å lære bort klatring på natulig, blir nok nødt til å melde meg på et kurs innen DNT da, har sjekket li
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.