Gå til innhold
  • Bli medlem

larsingedude

Aktiv medlem
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av larsingedude

  1. Hei, har veldig lyst til å komme på toppen av afrikas høyeste fjell. Jeg har noen spørsmål som jeg håpte å få svar på: 1. Hvordan er forskjellen mellom 4500 meter og 5800 meter? 2. Hvor "billig" kan jeg få en kilimanjaro tur med/uten guide? (har utstyr fra før) 3. Noen som har vært på fjellet før, og har gode tips å dele? Hvilken rute gikk du/dere? Takk for svar Mvh Lars Inge Olsen
  2. Hei, får sørlandsføreren på lørdag, men tenkte å klatre litt i morgen / onsdag hvis været er ok. Noen som vet om bra klatresteder i Grimstad, eller i nærheten? Ligger på 4-5 tallet, fint om det hadde vært noen 6a/b ruter der også. Trenger veibeskrivelse også så vidt jeg vet er ikke sørlandsfører tilgjengelig på nettet?
  3. Tenkte jeg slapp å kutte til fellene siden de allerede er tilpasset
  4. Nei, lurte vel hovedsakelig på om det var skadelig for membranet:) takk for alle svar.
  5. Hei, k2 har vist produsert feller til k2 coomback ski. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt dette?
  6. Hei, var i en hyttelignende greie i natt, iløpet av natta ble det veldig mye røyk der jeg hadde heng opp jakka mi. Burde jeg kjøre en vask på utstyret ettersom det stinker røyk?
  7. Hei alle som leser dette. Jeg skal på tur med skolen fra 9 mars til 24 mars i år. Lurer på ett par ting: *Hvordan blir været? Vi skal gå rundt i Nepal fra 2200-4000 meters høyde. *Er det noe jeg burde være obs på? Kan være alt mulig. *Er det noe jeg bør få med meg? Skal være igjen fra 24 mars til 5 april. Har bare med en sekk så er relativ fleksibel. Min utstyrsliste ser slik ut: *3 Ullstilongs og Ulltrøye *1 Ullgenser *1 Fleecegenser *4 Sokker ull *2 Strikkesokker ull *1 Dunjakke *1 Skalljakke *1 Skallbukse *2 Joggebukse *2 t-skjorter bomull *shorts *hodelykt *3 dassruller *tannbørste, tanntråd og tannkrem *1 ulllue *solbriller *1 pass *bankkort *cash tilsv 500 nok ----------------- Er det noe jeg ikke behøver, eller bør ha med?
  8. Hei, noen som vet om gode priser på NTN sko og feller?
  9. Hei, hva er forskjellen mellom disse dunjakkene fra norrøna?
  10. Hei, Kan jeg reklamere på en dunpose som lekker dun? Har en nanok pose som er knappe 2 mnd og lekker relativt mye dun. Har snakket med noen andre som sier de ikke har opplevd dette problemet.
  11. Hvor kan jeg kjøpe Nanok Expedition / Gateway dunjakke? Osloslager har ikke str inne
  12. Hei, er dette ett bra kjøp? http://www.xxl.no/villmarksliv/turmat-turutstyr/lykter-lamper/silva-l1-3-watt-luxeon-hodelykt-9005863?WT.ac_id=Forside_Flash&utm_source=Forside&utm_medium=ForsideFlash&utm_campaign=L1Hodelykt
  13. arcteryx ftw bergans er ikke vantett, arcteryx er
  14. Hei, samme kvalitet og ytelse? http://www.oslosportslager.no/produkt/g3-alpinist-skins-100-mm-skifeller-0809-19883.aspx http://www.oslosportslager.no/produkt/g3-alpinist-skins-100-mm-skifeller-0708-22158.aspx
  15. Nanok -30 er ikke som andre -30 poser, den er 1/3 av prisen, men også vesentlig dårligere. Alle mennesker på denne jord merker forskjell på toppmodellen til TNF,MountainEquipment osv sammenliknet med nanok performance -30. Selv om komfortemp er ca det samme, så er soveposen helt andreledens konstruert. Men, når det er sagt, er det en sovepose jeg ville absolutt anbefalt deg å prøve. Går på FHS selv, og mange (10-15) iafall, har anskaffet seg denne posen, og de fleste (alle??) er vel super fornøyd.
  16. Hei, det skal vist være på vei noen skifeller fra k2. Er det noen som har noe informasjon å dele angående dette? larsi
  17. Hei, på denne siden http://www.arcteryx.com/Product.aspx?Mens/Jackets-Vests/Alpha-SV-Jacket * Wash Separately * Double Rinse * Remove Immediately * Do Not Use Fabric Softener * Do not Store Wet Hva betyr "Double Rinse" og "Remove Immediately"? Og hva skal jeg gjøre eventuelt? larsi
  18. Hei, sportnett har i dag tilbud på dunjakke og bukse.. Noen her som har erfaring med Mountain Hardwear Absolute Zero Parka? Mountain Hardwear Absolute Zero Pant?
  19. Kan godt hende du har ett poeng, men ta på deg klatreselen og begi deg på ferden oppover fjellveggen og du vil finne ut at arcteryx jakka di sitter som ett skudd.
  20. Hei tenkte jeg skulle skaffe meg en dunjakke (og kanskje dunbukse), så mitt søk begynner her... Hva skal jeg se etter når jeg kjøper dunjakke? Hvilke merker er de ledende på kvalitet og value for money? Er på utkikk etter en dunjakke som man kan bruke når det er veldig kaldt ute, og som kanskje kan brukes selv om det snør litt? Hvilket prisnivå gir mest bang for bucks, og er det noen måleenhet for hvor mye en dunjakke varmer? (komfor temp?)
  21. Hei, er det noen som har erfaring med Rab Summit 900? Hvor stor/lang er posen? Er over 190, og for tiden bruker jeg en sovepose som har personlengde 195(Nanok performance 30) den er for liten.
  22. Greide å søle noe smør på den nye arcteryx buksa mi, er det skadelig for membranen på noen måte?
  23. Gjelder tilbudet frem til natt søndag-mandag, eller mandag-tirsdag? =)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.