Gå til innhold
 • Bli medlem

rudifreier

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rudifreier

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei er det noen på sør landet som vil leie bort en pulk en uke ?
 2. Planlegger backpack tur til kina nå.Tenker mest på sør kina yunnan,guangxi så tog tur gjennom himalaya til tibet.Tenker ikke så mye på fjelltur der men kan fort bli det i lahsa om vi finner noen bra områder.Har vaert på mange backpackturer før å en del i fjellet rundt om.Tenker på å reise rundt 1 september til begynnelsen av oktober.Bare til å skrive om dette høres gøy ut
 3. vi tenker turski.vi ville gjerne ha gått plasser det går ann og overnatte i telt:) vil gjerne utforske denne årstiden ute litt mer?
 4. Vet noen om en fin plass og gå på ski i vest agder?vi har nettopp begynt så det trenger ikke vaere så veldig vanskelig plass.
 5. takker for infoen.jobbet du der nede også eller?er det noe fine plasser og gå i fjellet i nær området?jeg kjærte buss fra santiago de chile til mendoza ikke langt fra aconcagua men føler ikke d er et steinkast fra sucre,men vet alldri plutselig er jeg der.
 6. Hei er det noen som vil gå i fjellet i bolivia,skal jobbe der nede på et barnehjem.er så mange toppper der men har ikke satt meg inn i en spesiel en,men gjør det snart jeg kommer ned.vi skal bo i sucre det ligger på 2700m,vi kan jo også bli enig om hvor og hvilke fjell.jeg er 29 snart 30 er sammen med min kone der.har en del erfaring fra fjellende hjemme men er klar for noe nytt.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.