Gå til innhold
  • Bli medlem

janroger

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Vi gjorde ett forsøk den 7. juli men vi måtte bryte p.g.a tett tåke og regnbyger. Da ble det for farlig på luftige passasjer. Da vi brøt hadde vi gått 47,5 km men totalt er turen ca 72 km. Høres interessant ut med disse turene du nevner her, spesielt Hjørundfjorden rundt. Kan du gi meg mer info om den? Startpunkt? Hvilke topper? Mål? Det hadde vært artig å se på kartet.
  2. Jeg og en turkamerat skal snart prøve oss på et "sinnsykt" forsøk på å klare syvtoppsturen på Tustna i Aure kommune på Nordmøre, frem og tilbake. Altså 14 topper. Denne turen blir populært kalt "seven peaks nightmare" og går ut på å gå alle de sju store fjellene i gamle Tustna kommune, på helst under 24 timer. For den "vanlige" mann er dette tøft nok. Jeg og min turkamerat gikk den på 10 timer og 15 min for 2 år siden. Så fikk vi den syke ideen om å klare den doble distansen og høydemeter. Det er ca 3400 høydemeter èn vei, altså ca 6800 høydemeter frem og tilbake. Er det noen som vet om tøffere turer som er gått på Nordmøre noen gang? Det hadde vært moro å høre om det i tilfelle. Fortell gjerne om andre turer med mange høydemeter i andre landsdeler også.
  3. Jeg ser at på slutten av ryggen, før man kommer opp på topplatået er høydekurvene veldig tette. Men siden du sier at det ikke trengs sikring skal jeg prøve denne veien opp til Storkalkinn. Har du gått opp her selv?
  4. janroger

    Storkalkinn

    Hei! Jeg har planer om å gå opp Hareimdalen, rundt litlhareimnebba og bestige Langrabbpiken, Hårstadnebba og Litlkalkinn. Men mitt spørsmål er, hvor bratt/krevende er nordryggen på Storkalkinn som går opp fra det flate fjellplatået sør for litlhareimnebba?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.