Gå til innhold
  • Bli medlem

Skippern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Skippern

  1. Takk for informasjon. Jan
  2. Hallo alle toppfrelste Jeg reiser alene til Elbrus i begynnelsen av mai i år. Har vært på lignende turer noen ganger tidligere, men hadde satt stor pris på om noen har god informasjon om fjellet, utstyr etc. Jeg skal gå normalruta, og har ikke tenkt til å bruke heis eller andre fremkomstmidler en beina. Informasjon om turen opp fra hotellet i bunn hadde derfor vært kjempeint å få. Siden jeg går alene, trenger jeg feks å ha med ekstra utstyr på traversen over isområdet etc? Jan Skippervold
  3. Hei Jeg tar turen til Elbrus i begynnelsen av mai. Skal gå alene. Kjøper Pilgrim Lite versjon, og da fikser de visum, hotel og transport til og fra flyplassen. Har du noen gode tips, takker jeg for det. Mvh Jan Skippervold
  4. Tok Slettmarkkampen og Piggen for 2 dager siden. Det var så tett tåke at sikten kun var 10-20 meter. Fikk derfor ikke sett over fra Piggen om overgangen er isfri. Er den det?
  5. Hei Lurer på om det er mulig og forsvarlig å krysse Langdalsbreen over til Langdalstind nå i august, og evt hva det anbefales av utstyr til å gjøre dette.
  6. Tenke å ta turen med sønnen min på 13 år. Selv har jeg klatreerfaring, men ikke minstemann. Blir det et problem? Hva koster det med fører, og hvor lang tid tar det?
  7. Hvor mange har planlagt å gå? Hvilken rute? Har de som skal være med erfaring over 5000 meter?
  8. Planlegger å ta denne turen i slutten av juli begynnelsen av aug. Er usikker om det lar seg gjøre og gå fra Glittertind over på Trollsteinsegga og bort til Trollsteinsrundhø. Er det noen som har noe forslag rundt dette? Skal prøve å få med så mange 2000 topper som mulig på turen. Telter gjerne 1-3 dager.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.