Gå til innhold
  • Bli medlem

ibk1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ibk1

  1. ibk1

    Trab topptur ski

    Nokon som har erfaring med Trab ski? tenker å kjøpe for å bruke på topptur og for Telemark med Telemarkbinding.
  2. Anbefaler ein epost eller tlf til turistinfo i Svolvær: www.lofoten.info Oktober er forøvrig ein veldig vekslande månad mtp vær. Forrige helg var det puddersnø! i toppane -no er det tåke og regn , sørvest..
  3. Prøv denne sida: www.lofoten.info -igrunnen alt du treng å vita!
  4. Planlegg ein hausttur på sykkel i Austerrike, Burgenland eller anna. Skal ha med ei på 4 år og treng sykkelhengar. Nokon som har peiling på utleige av dette i Østerrike evt Italia, Sveits?
  5. Var vel litt uklar i txt min.. Nordland er jo ganske langt. Bilen skal til Lofoten..
  6. Er på flyttefot nordover og har veeldig lite lyst å kjøre. Hvis det er nokon" der ute" som ser det som pratisk/har lyst å køyre er dere velkommen. Drivstoff betalar selvfølgeleg eg! Eg reiser frå Oslo 26.juni men bilen må eg ikkje har før uti juli eigong.. Ta kontakt!
  7. Nokon som har tips til bagasjebbærer til sykkel, bakdekk? Har kjøpt ein sak (ca 500,-) til å feste på setepinen. Den tar berre 10 kg såg eg i ettertid. Dessutan er den absolutt ikkje optimal til Ortlieb-veskene.. Sykkelen min har ikkje skruehull til å feste "vanleg" bagasjebrett. Kan jo sikkert laga hól ..? Høyrer gjerne tips frå erfarne sykkeTURistar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.