Jump to content

bridgeh0me

Aktiv medlem
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

About bridgeh0me

bridgeh0me's Achievements

 1. Er det noen som har prøvet Hilleberg Vindsekk eller Hilleberg Bivanorak da? Har ikke prøvet de selv, men har noen av dere?
 2. Så vidt jeg har hørt er det lov med maks 20% i myggoljer/roll-on. Uans. Anbefaler myggsprayen som går på tv3 og viasat 4 for tiden noe på A :S Er det annen lov på disse myggbåndene?
 3. For ikke så lenge siden skrev jeg ned det viktigste til mine pakklister sommer og vinter ifra Villmarksboka av Lars Monsen Der får du helpakkede lister om hva du bør kle deg med og hvilke klær du har i sekken. Nyttig!! Boka i seg selv er jo suveren, han sier at det er den viktigste boken han har skrevet. Skjønner at disse listene ikke er beregnet i Nepal, men du får ihvertfall ideer! God tur!
 4. Hehe, har studert bruksanvisningen som følger med Renset bensin er det, det som Optimus vil at du helst skal fyre med: Optimus parafin/bensin?
 5. Det var ikke Allak jeg mente, men Tarra. I katalogen til Hilleberg er det noe som heter for Nettovekt og Bruttovekt: Nettovekt: Er kun med stenger og telt Bruttovekt: Er alt inkl. stenger,telt,barduner,plugger,hefte osv Skjønner ikke at Hilleberg tar feil på Allak modellen. Uansett jeg tror Allak er verdt de ca 200g for meget!
 6. Hva fyrer du med da? Optimus bensin ? jeg synes bensin høres drøyt ut i og med at det kan eksplodere osv..
 7. Hvor mange av dere er det som gjør dette? polititet overvåker siden, så vidt jeg har hørt
 8. Hmm.. Tennvæsken var ganske skitten/ det ble svart over ''topplokket'' på primusen Er dette normalt og det må rengjøres for hver gang?
 9. Tusen takk for svar! Skal prøve med tennevæske !
 10. Hei! Min første primus: Jeg har i lengre tid nå prøvd å få ''fyr'' på primusen min; Optimus Nova + Jeg fuller i rødsprit til det nevnte merket og pumper ca 25 - 30 drag. Så heller jeg på neon dråper rødrsprit på primusen og forvarmer, etter forvarminga like etter flammen dør ut, snur jeg flasken på ON og skrur på skruen som gir tilgang på drivstoff: Da kommer problemet; den er treig i starten ( som jeg veit er normalt ) og når rødspriten endelig kommer ut av hullet kommer det bare - piff piff piff piff, etappe vis og ikke en sammenhengende stråler. Noen ganger stopper den helt også. Jeg pumper, men ingen ting skjer? Bør jeg levere den inn igjen eller hva skal jeg gjøre?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy