Gå til innhold
 • Bli medlem

Hudrin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Hudrin

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. så ble det en snartur til Heimvatnet..rimelig skuff, neste tur i den retninga blir nok melåa uten tvil.
 2. Hudrin

  Fiskedupp

  15gr bombe vs 15gr vanlig dupp, blir det noen forskjell i kastelengde?
 3. ja om noen tar en gårtur opp til melå så hadde det vært fint og vite om isen er gått?.
 4. 20 stk vikavannet akkurat når isen gikk, største var kiloet, fin start var tilbake en tur de siste dagene når vi hadde varmen å sola og da var det helt dødt, bare småfisk langs vannkanten.
 5. Begynne det og bli trygt på isen rundt omkring i område?
 6. Tennvatnet har vært dårlig for meg, fått 3 stk. Aunfjellet og treppedaln har vært dålig også. musvannet har det blitt lite tid til men sett masse de to gangene jeg var der, korsdalen har jeg fått fisk hver gang men som nevnt er det småe greier. Melå fikk jeg 7stk på 7kast 400gr så det ble en fin middag i femtevannet. ellers er det jo så stort og fint der med så mye mulighet for fiske at man skulle hatt seg ei uke der og bare gått imellom Vikavannet har vært fin fangst,halvkilosfisker med noen litt mindre innimellom, det vil jeg si er ett greit "etter-jobbturvann" ja mere tid t
 7. Synes ørreten nesten begynne å bli litt ufin i musvannet hehe vak og sprett så det kokte i vannet men tok ikke i uansett hva som ble servert, til slutt fikk jeg på ei stor montana, men det var svart i lufta av mygg,knott og fluer og helt blikkstille på vannet så det er vel et par vanskelige dager der nå tenker jeg.
 8. to fine 300gr i vikavannet idag rød å fin i kjøttet, å så solbrent at jeg ser ikke fram til imorgen, men for en fin tur
 9. Kjempefin dag ved tennevannet, så fisk men fikk lite, prøvde med flue/dupp, døgnflue og black gnat
 10. Kraftig influensa har ødelagt et par turer, men straks klar igjen sliter no jæææv.. med å få delt ei fiskestang, prøver og fryse ned delen med han på og forsøker på nytt om noen timer..
 11. Fin tur til vikavannet, litt ukjent der så ble mest stående der jeg ankom ved vannet men ble en fin ørret likevel Møtte en familie som hadde fått en liten remapose med fisk når jeg gikk hjemover.
 12. Tenkte muligens ta en titt i helga rundt omkring,litt avhengig av formen
 13. Tidlig gitt fant du en liten råk og slippe sluken nedi ?
 14. Bumper en gammel tråd vi har vel fått det isfritt til ca 1juni i de fleste vann kan jeg tenke meg?!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.