Gå til innhold
  • Bli medlem

Coupe

Aktiv medlem
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Coupe

  1. 10 gange 20 = 200 pluss moms 50,- og frakt 200,- er lik 450,-

    Vanlig utsalgspris er 45,- i Norge (ref Primusshop sine sider). Ser ikke den store fortjenesten og det finnes sikkert på tilbud her heime også. Kanskje du kan få igjen den danske momsen..

    Den Danske momsen er allerede trekt ifra, så er vel den Danske krona litt sterkere enn den Norske. Må nok gjøre ett større innkjøp for att det skal lønne seg.

  2. Takker for tips,

    Har prøvd med en 15 liters sekk som var brettet ned i forkant. Så ut som hunden trivdest der, veldig nyskjerrig i begynnelsen men la seg ganske kjapt til ro. La ett sitteunderlag nedi slik att underlaget ble litt fastere.

  3. Kommer an på hviken hundetype! En kompis av meg som jakter hjort pleier å stappe dachsen sin i sekken og la hode stikke ut av topplokket på værste klatringene der en med korte bein sliter! :roll:

    Er blanding av jack russel og berner sennen tror vi.

    Valpen er 9 uker, veier 2 kilo.

  4. Hva gjør dere når dere har valp med på lengre fjellturer?

    Har dere den i sekk?

    Vurderer og bruke en mindre sekk og skjære av toppen på den slik hunden ser ut. Så ha sekken på magen.

    Setter pris på tips erfaringer!

  5. Henger meg på denne .. Hvordan i alle dager går det an? Uansett, bildet ligner ikke på hverken Jack Russel eller Berner Sennen ..

    Forøvrig; den er jo nydelig da :)

    Er ikke sikker på om det er berner sennen som er faren, men de to har gått mye løst i sammen. Så de harnok fått de til på noe vis.

  6. Med mindre det er livsviktig å få hele kanoen på ryggen på en gang så vil jeg anbefale TO sekker:

    - En rund sylinder til underlagsmatte rullet rundt de lange stengene (reling + langsgående spant).

    - En firkantet, flat bag til resten.

    Dette gir to svært mye mer letthåndterlige og lett stubare kolli enn den digre, uhåndterlige Ally-pakksekken. Husker dessverre ikke målene på mine bager, og har ikke sjangs til å ta mål de neste to ukene, men dette fikser du greit sjøl: Ta et stykke bygningsplast og litt tape, så ser du kjapt hvilke dimensjoner som funker og ikke funker.

    Takker for tips!

    Fikk kjøpt en gammel bergans pakkrammesekk på loppemarked, så planen er og bruke ramma og lage en kopi av den som er beregnet til ally kanoen.

  7. Jeg blir ofte kald på bena, bruker kunn ull.

    Har nettopp spes. bestilt et par skitøvler fra Lundhags :? Det er en Husky fot for 75mm bindinger, men det settes på et Ranger skaft istede, som er lavere, med bedre snøreløsning. Dette gjør at jeg får en støvel med uttagbar og utskiftbar ullfiltsokk, samtidig som jeg kan bruke en god ullsokk og ha god plass til tærne. Det er bilde og bedre beskrivelse her http://www.friluftsnett.net/index.php?side=skisko Gleder meg :?

    Hvor selger de denne støvelen?

  8. Har selv arrakis 50, har bare brukt den på en dagstur med ca 8 kg i sekken. Bæresystemet er like bra som bora 80(har den selv), men litt enklere oppbygd. Gode solide skulderreimer. Hoftebeltet er bevegelig, så det følger kroppen når du går.

    Grunnen til eg kjøpte den var: Vanntett, feste for ski, godt ventilert i rygg, åpning i siden, klargjort for drikkesystem, sitter godt på ryggen, kvalitetsinntrykk, fikk rabatt ;)

    Hadde ikke brukt 3-4 tusen på en sekk uten og prøve den først, men en kan jo benytte seg av angreretten.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.