Gå til innhold
 • Bli medlem

Skaubjønn

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  113
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. man må jo minst ha 2 sånne påsar for å dekke kalori behovet en vintermiddag burde inneholde, og 3 for å bli skikkelig mett etter harde økter, og med en pris på kr 79,- pr. pose på g-sport så blir det ett dyrt måltid, men av de jeg har prøvd så er nok storfegryte den beste, men lenge siden sist jeg smakt noen av de..
 2. det skal jeg gjøre, skal bruke buksen ganske heftig i vintertiden fremover til mars, tilsammen 30 overnattinger, så da får jeg sett hva buksa duger til
 3. kan diskuteres... sportsbutikken hjemme får så mye klager på Norrøna klær at de skal slutte å føre det merket, de sier det at Norrøna ikke er det det en gang var og at kvaliteten har sunket betraktlig.. det vanligste problemet var visstnok at plaggene revner i sømmene.. men har ikke hatt Norrøna selv så kan ikke påstå at det stemmer, men hvis en butikk slutter med et merke pga. jævlig mye reklamasjon så er det jo kanskje verdt å tru litt på det .. jeg ville hvertfall gått for Arcteryx fremfor Norrøna
 4. godt å høre!! Bestillte den i starten av uka, så gleder meg til den kommer!
 5. Hallois, noen som har erfaring med denne buksen?? [Hidden Content]
 6. høres bra ut!! har den vanntette glidlåser?
 7. Noen som har erfaringer med denne jakka?? kan få denne jakka sinnsykt billig i en sportsbutikk, så hadde vært kjekkt å hørt om noen har noe negativt å si om jakka.
 8. aha!!! jammen da er saken grei Takk!
 9. Takk for svar!! Arcticboots, hvor står det?? fant det ikke her: Dette fant jeg: THESE ARE THE ONLY outdoor pants youll ever need. Perfect in summer or winter men siden det med lommene kan bli et problem, så gidder jeg ikke å betale 3200,- for den uansett...
 10. Noen som har erfaring med denne buksen?? Var å så på den i butikken i dag, og la merke til at det ikke er glidlås over lommene!! Har dem lagd buksen slik fordi Klättermusen jakkene er så lange at de dekker lommene eller?? syns det så litt usikkert ut mtp regn, og foret inne i lommen er netting så kommer det litt vann i lomma så blir man jo våt med en gang.... Noen som har prøvd buksen og kan fortelle meg om dette er et problem.??
 11. det er digg og ha når man skal ut og fore og stelle 23 hunder i sprengkulda..
 12. Skaubjønn

  dun dress

  er på utkikk etter en god dundress som tar mins mulig plass i sekken. har sett litt på denne [Hidden Content] noen som har erfaringer med denne?? noen som veit om andre dundresser på markedet som er bra?
 13. Skaubjønn

  Gjedde

  hehe.. Lars monsen sa at det var 89 tenner på jedda på den ene dvd`en sin, så bare gikk ut ifra at det var riktig.. men det kan jo selvfølgelig være feil!!
 14. Skaubjønn

  Gjedde

  2000 tenner nei... 89 tenner har en jedde...
 15. Noen som har erfaringer med denna buksa?? vurderer og kjøpe den, så hadde vært kjekkt og hørt noen erfaringer..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.