Gå til innhold

cliffhanger

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. cliffhanger

  Nanok Performance -30 vs isbjørn bjørnøya -30 sovepose.

  Kjøpte en Nanok Performance -30 nå i starten av januar. Var veldig i tvil da Nanok ikke oppgir EN verdier for posene sine. Har nå fått prøvd den 3 netter (ned til ca -13-14C), og det var helt ok, med ullundertøy og et godt liggeunderlag. Er fortsat på tilbud på sportnett for 1150,-.Se: http://www.sportsnett.no/s/p.aspx?pid=972&cid=651 Absolut et ok kjøp for 1150,- (hvis du har litt dårlig råd og stor plass i sekken(!) MEN absolut ikke noen pose som kan brukes ned i -30C (-30C tilsvarer nok Extreme verdien ved EN testing, og da er det kaldt!) Har du noen kroner ekstra ville jeg gått for en Tyin 5-season på XXL for ca 1800,- isteden. Her ble begge posene testet i bladet Friluftsliv: http://www.friluftsliv.no/turutstyr/test-vintersoveposer-i-kunstfiber.html
 2. cliffhanger

  Erfaringer med RAB soveposer?

  Hei folkens! Er på utkikk etter vintersovepose og ser at RAB har oppdatert alle sine soveposer for 2010. Er det noen som har noen erfaringer med disse? Eller RABs tidligere poser? Jeg har sett på posen Rab Andes 1000: http://www.towerridge.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=3_23&products_id=569 I forhold til en pris på litt over 3000 virker det som om man får utrolig mye sovepose for pengene, både lettere og varmere rating enn feks. ME Iceline 950. Noen innspill?
 3. cliffhanger

  Jervenduk (Thermo Hunter) og sovepose, komfort temperatur?

  Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg konkluderer med at det blir en testnatt som får avgjøre, mye kondens og dun er jo selvfølgelig en veldig dårlig ide.
 4. Hei folkens! Trenger litt hjelp! Jeg planlegger teltur og er i tvil om jeg trenger å anskaffe meg en varmere vintersovepose. Noen som har ett anslag på hvor mye varmere man kan regne med at soveposen blir inne i en standard jervenduk (Thermo Hunter)? Har nå en ME dunpose som har komfort grense på -12 grader, hvilket temperatur område kan jeg regne med at duken og posen klarer? Skal brukes med et exped downmat 7 underlag.
 5. cliffhanger

  Lett dunjakke

  Kan på det varmeste anbefale Mountain Equipment Vega jakken. Superlett, vannavstøtende (Drilite Loft) og pakkes ned til under en liter. Brukt den ett år nå, og kun positive opplevelser... http://www.mountain-equipment.co.uk/the_gear/clothing/insulation/vega_jacket---410/
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.