Gå til innhold
 • Bli medlem

Trønderbataljonen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei og hopp ! Sitter inne i godværet med eksamensstresset hengende godt nedover skuldrene. Tankene flyter selvfølgelig fort over i andre ting, som bla. sommerens gjøremål. Jeg kom helt tilfeldig til å tenke på at en kanotur nedover Beiarelva kanskje ikke hadde vært en så dum idé. Jeg har bare vært i Beiaren en gang tidligere, og husker at elva var ganske stilleflytende (???). Spørsmålet mitt er egentlig om noen sitter med noen nyttig informasjon til meg? Strømforhold, tidsforbruk osv.. Tenker å starte lengst mulig opp i elva. Kan Neverneshytta være ett alternativ? Eventue
 2. Shitt, det var noe jeg ikke hadde tenkt på faktisk Typisk at jeg skal overse noe så viktig som om det er snø og is eller ikke.. Det ligger ann til at turen blir utsatt litt.. Når tror dere at det er brukbare forhold for er fot - og fisketur..? Uten ski på beina og isfiskestang! Er det nok å utsette i 2 uker? Altså en måneds tid fra nå..
 3. Da er det bestemt hvor turen min skal gå i sommer ! Jeg pakker sekken, fiskestanga og bikja inn i bilen og setter kurs mot Saltfjellet. Jeg kjører fra Trondheim rundt 15.juni! Noen tips om hvor jeg skal stoppe og om det er noen plasser og/eller fiskevann som bør besøkes? For øyeblikket så tenker jeg på å parkere en plass ved E6 over saltfjellet og gå vestover, over fjellet og inn i dalen som går parallelt med E6. Er ikke sikker på navnet på dalen Noen som har erfaring fra dette området?
 4. Det høres bra ut Ja, det hadde vært hyggelig å møte "fjellforumfolk" i fjellet ! Det vil jo vise seg i sommer det..
 5. Kano er selvfølgelig aktuelt, men fottur er det som i utgangspunktet er meningen Takk for svar!
 6. Hei! Nå er det på høy tid at sommerturen planlegges... Jeg har alltid hatt lyst til å ferdes i Saltfjellet eller noe liknende. Har hørt at også Børgefjell og spesielt Sulis er fantastisk! Jeg er fleksibel i forhold til varighet.. Men 1 - 2 uker blir det nok! Noen som har noen erfaringer å dele ? Alt blir mottatt med takk! Rute, startpunkt, fiskevann, plasser som bør besøkes etc. På forhånd takk!
 7. Hei å hå! Jeg fikk plutselig ett eventyrlystent innfall.. Det hadde vært digg med en liten kanotur på noen dager i Femundsmarka akkurat nå! Så derfor lurer jeg på om det er noen som har oversikt over hvordan det ligger an med snøforholdene? Det ligger kanskje is fremdeles?
 8. Takk for svar:) Det er vell det kalde været jeg er mest engstelig for. Så synes jeg det blir litt for dyrt å måtte investere i våtdrakt, i og med at jeg har andre hobbyer som kommer høyere på prioriteringslista. Hvis det fungerer greit med ei god jakke og det som hører med, så hadde det vært strålende! Som aktiv dykker så har jeg noe utstyr som kanskje kan kombineres med padling, f.eks våthansker og hette. Det er vell ikke noe krav om at man skal ha noe form for sertifisering for å padle??
 9. Hei! Jeg vurderer å investere i en havkajakk og kunne gjerne tenkt meg noen råd:) Noen som har erfaring med Hasle Expedition? Hva er obligatorisk (må man ha tørrdrakt?) og er det noe spesiell bekledning man må ha? Holder Gore-tex jakka og buksa mm.? Hvilke kunnskaper trengs (teknikk etc.). Holder det å være selvlært? På forhånd takk
 10. pressening - og soveposetur høres faktisk fristende ut Svolværgeita, tja.. det så jo utrolig flott ut! meen, en dagstur fra trondehim og til svolvær bli vell kanskje litt i meste laget Får heller vente med den til sommer'n;)
 11. takker for svar Blir nok en tur neste helg kan jeg tenke meg! Traktkantareller nå? Er ikke all sopp død når frosten har kommet?
 12. Hei! Nå har jeg vært tilbakesatt av svineinfluensa ei drøy uke. Det er ufattelig kjedelig til en som vanlig vis aldri sitter i ro.. Og plutselig kom jeg til å tenke på at jeg ikke har vært på en skikkelig fjelltur siden i sommer.. Det er jo aaalt for lenge siden! Lysten til en ny tur eller en liten ekspedisjon ble skikkelig intens. Men hva kan man ta seg til i marka/fjellet/skogen, i noen timers bilkjøring omkrets fra Trondheim på denne tida av årèt?? Noen som har ett godt forslag eller to? Jeg setter virkelig pris på ett godt forslag til noe jeg kan utforske
 13. Jeg kom forøvrig fra hjem fra en uke i Femundsmarka, nå i kveld. Faktum er at jeg faktisk har funnet fasiten for hva som hjelper mot mygg og knott.... Nemlig; VIND, KULDE og DRITTVÆR!!!
 14. Hvordan var fisket? hvor gikk du?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.