Gå til innhold
 • Bli medlem

Stian J

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ser det er snakk om leash her, har selv dynafit speed men kommer ikke helt overens med den orginale stroppa da jeg synes det er mye styr med den samt at jeg har en følelse om at den er for sterk! (i et ras f.eks) da ser jeg for meg at skiene fort blir til anker. Dette har jeg prøvd å løse med et eget opplegg, men er ikke helt fornøyd med dette heller. àla dette: [Hidden Content] Bla litt ned på siden og klikk på bildet av randoskoa med tauløkke. Eller kjører alle med den std stroppa fra dynafit?
 2. se der ja litt klokere nå, men fortsatt ikke sikker på hvilken jeg skal kjøpe. tror jeg må ta en tur til i butikken å prøve litt mer.
 3. sv forr hardt vær, sl for lette jakker, og da står lt/ar for?
 4. Skal kjøpe ny skalljakke og er bestemt på at det blir en arcteryx. Men jeg klarer ikke å bli helt klok på hva de forskjellige benevnelsene står for, f.eks SV-LT-AR og SL. Jeg skal primært bruke den til toppturer på vinterstid og har i første omgang sett meg ut en Beta AR jakke, men er litt usikker på om jeg vil ha krage/hetteløsningen til beta eller alpha. Men nå det gjelder benevnelsene på de forskjellige jakkene, har de noe med lengden og snittet i jakka å gjøre? for jeg vil ikke ha ei jakke som er for lang, liker best at den sitter passe tett til kroppen og avslutter på hofta. Noe
 5. ok, da er den 11mm for stor, skoen er 269mm... og det er det vel lite å gjøre med, Da kommer bindingen for salg. Det var kjipern!
 6. ingen som vet? det jeg lurer på er om vi må få tak i en binding som går ned til 230 på skalaen? Er intr i å bytte eller selge den bindingen vi har idag.
 7. Har kjøpt brukt randonè utstyr til samboern, (ski, binding og feller) skoene har vi kjøpt nye. Bindingen er av type Diamir og skoen dynafit, men så viser det seg at bindingen er for stor til skoen Burde nok sjekket dette bedre ut! Skoen er i str 23,5 og bindingen kan ikke justeres lengere inn en til 28, betyr 28 det samme som 23,5 gjør? Åltså vi burde hatt en binding som gik ned til 23?
 8. ja det er jeg klar over, og jeg sammenligner ikke 500-1000Lumen lyktene med 100-200Lumen lykter.. jeg bare lurte på om H7 har samme linse som T7? jeg vet at h7 er ca 40Lumen svakere.
 9. Låner tråden litt.. Har selv en Princeton Tec APEX som har fungert kjempebra men på toppturer hvor det til tider kan gå litt fort ned merker jeg at lyset blir for svakt, jeg har tydelighvis ikke den som gir 130lumen men den som gir 60 utifra hva jeg har funnet ut på nett. Så jeg vurdere nå en ny lykt, har sett litt på silva alpha men har vel kommet fram til at denne blir litt i dyreste laget selv om den kan brukes på hjelmen, på hodet OG på sykkelen, også er man jo avhengig av lading på denne. Jeg har fra før av Led lenser T7 lommelykt og den gir jo et fantastisk lys i forrhold til
 10. takker for mange gode svar! satser på å vente til skiutstyret kommer på salg mot våren, men jeg er absolutt blitt litt klokere nå på hva jeg bør se på av ski.
 11. Har et par Fischer big stix 69 med rottefella 75mm binding og scarpa plast sko nå men etter noen turer i pudder føler jeg at skia er for smal og har for lite tupp til å klare å få skikkelig flyt i løssnøen, så jeg vurderer da å kjøpe et par nye ski og bindinger som passer skoene jeg har fra før av. har søkt litt på forumet men kunne ikke finne noen tråder der det var tatt opp akkurat dette, så jeg lurer da på om det er noen som kan komme med noen gode tips til ski og bindinger. Dette er min første sesonge med toppturer så er enda litt blank på hva som finnes der ute og hva som er bra!
 12. takker for svar! mener jeg har sett på den også hos intersport, hvist den finnes i omentrent selvlysende grønn? I skrivende stund tror jeg det blir en black daimond da jeg likte at den ikke hadde topplokk men fortsatt godt med små lommer og lett tilgang til hovedrommet, ja såfremst ingen her kommer med noe negativt om sekken:)
 13. Har sett litt på div sekker men klarer ikke helt å bestemme meg! skal ha en sekk som rommer klær, mat og utstyr for 12timers toppturer. Black Daimond Revelation 45l ser veldig bra ut med opplegg for hjelm og ski festing på utsiden, noen her som har erfaringer med denne sekken eller kan anbefale noen andre lignende sekker? helst ikke over 1500,-
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.