Gå til innhold
  • Bli medlem

Pan

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Pan

  • Bursdag 17. nov. 1982

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kan anbefale boka Kristensen, K., 2003. Snøskred. Håndboken om snøskred. Forlaget Vett og Viten. Boka er i stor grad en fagbok, med deler som går mer på skredsikring, skredvarsling m.m., men omhandler også i stor grad friluftsliv. Boka er tilgjengelig for nedlasting, da den er utgått fra forlaget: http://www.ngi.no/upload/Sn%C3%B8skred/Handbok%20snoskred/Lied_Kristensen_handbok_om_snoskred_2003.pdf
  2. Var på skiseilkurs på Finse for noen år siden, og kjøpte i etterkant av sesongen et Behringer UL10 seil (til turbruk med fjellski). Det har desverre ikke blitt brukt så mye i etterkant grunnet feil føre og vær, før nå i påsken. Både føre og vind klaffet, men fikk en skikkelig salat i linene slik at dagsturen ble endel amputert. Antar dette kan skyldes jeg pakket seilet noe feil. Lurer derfor på om noen har en kort instruks på dette slik at jeg får frisket opp litt, og muligens kan unngå samme frustrasjon på neste tur. Har lest litt om "fingerhekling" ved pakking av seil fra andre leverandører, men mener bestemt at dette ikke var metoden som ble brukt på Behringer-seilene.
  3. Jeg har nettopp kjøpt ny sykkel, en Nakamura Summit Custom. Denne var det ikke mulig å få festet standard bagasjebærer på, så jeg har kjøpt offroadvarianten der du fester bæreren på selve setepinnen. (Kjøpte den hos Biltema). Til bruk for mindre bagasjetransport (hovedsakelig til og fra jobb) hadde det vært greit å hatt en veske eller to på sykkelen til dette i stedet for sekk. Til denne typen bagasjebærer trengs det vel en spesiell type sykkelveske, siden faren for at veska kommer inn i hjulet er stor. Er det noen som har noe erfaring med sykkelvesker til offroadsykkel med slik sete-bagasjebærer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.