Gå til innhold
  • Bli medlem

Mesaana

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hun liker ikke å leke med andre hunder, men elsker å leke med oss. Men har med hunden til vennina mi, han er 4 år og kastrert, men han fikk klar beskjed på første møte med de to at lek skulle hun ikke ha noe av. Skal prøve å ha meg en bedre prat med pappa, prøve å virkelig få han til å forstå at hun må få skikkelig mat. Regner med han vil ha henne i live noen år til han også.
  2. Har og har. Hunden bor med pappa, men ser like vel på henne som litt min, ihvertfall som en slags "lillesøss" Hun er av rasen nova scotia duck tolling retrevier, 11 år gammel nå i januar. Jeg elsker den rasen, de aktive, smarte og de har en utrolig personlighet og mange ansiktsutrykk og lyder, særlig snorke lyden når de koser seg er litt artig Selv om Chara er 11 år, så er hun fremdels leken, takker aldri nei til en tur selv om hun syns det kan være litt tungt å gå opp på fjellene, men mistenker henne for å spare på energien til ned turen, for da er halen rett til værs og hun har godt fart. En smule tykk etter jula da men.
  3. Mesaana

    Røyting

    Kjøpe en sånn røyteskrape eller en Furminator, veldig effektive Jeg brukte røyteskrape på hunden til vennina mi når jeg passe han, det ble svart på trappa i løpet av 2 min. Han er blaning av svart elghund og buhund, så ikke den rasen med mest pels, men nok, men jeg fikk løs så mye hår at jeg begynte å lure på om han kom til å ende opp naken.
  4. Mesaana

    Eldre hund på tur!

    Noe spes jeg bør tenke på, evt ta med? Hunden er en 11 år gammel toller tispe. Type lett overvektig etter jula Hun er ikke min hund da, selv om jeg sier det like vel. Det er pappa sin hund, men vi fikk henne når jeg var 15 år og jeg har stått for mye av oppdragelsen hennes. Problemet er at jeg syns ikke pappa tar så godt vare på henne, ikke det han er ikke slem med henne eller noe sånt. Men det blir mye pølser og annet menneskemat på henne. Senior fôr til hund har han ikke tenkt på, heller ikke noe kosttilskudd som omega-3. Jeg prøver å si det til han at hun hadde hatt godt av det. Merker når vi er på tur at det er tungt for henne, jeg må løfte henne opp der det er litt høyt. På veien opp så går hun bak meg eller ved siden av meg, men med en gang det blir litt faltere i terrenget så springer hun foran, samme når vi går ned igjen, da er hun full av energi og raser av gårde uten problemer. Men er litt redd for at hun lettere kan skade seg nå som hun blir gammel. Turene vi går på er sjelden så tunge og lange, den lengste var på 6 timer i høst, da var hun slank og i bedre form enn hun er nå, men da vi hadde en liten pause på turen ned så lå hun og halv døset og skalv, så jeg ble litt i tvil om jeg skulle ha henne med på flere turer. Og siste turen vi var på forrige helg gikk vi bare i litt over 1 time, men hun sleit og var skikkelig sliten når vi var kommet ned igjen. Bør jeg droppe å ha henne med på flere turer? Eller skal jeg prøve litt forsiktig å få henne i form igjen, så kan vi ta noen lengre turer når vi nærmer oss høsten, er bare det at jeg også må få pappa til å forstå at han på passe bedre på helsen hennes nå som hun har blitt gammel. Rasen blir mellom 12-14 år har jeg lest. Tror hun uten problemer kunne blitt både 14 og 15 år om pappa skjerper seg. Eneste plagene hun har er overproduksjon av ørevoks, eller så er det "bare" overvekten og noe stiv i leddene, men vondt tror jeg ikke hun har da. Tror det hadde hjulpet med riktig fôr.
  5. Hjemsted: Møre og romsdal, både nordmøre, romsdalen men mest på sunnmøre. Fjell: Det bør ikke være trær på toppen Ås: En "pupp" i terrenget Vidde: Forholdsvis flatt område, som strekker seg langt, med lite trær, mest lyng og myr kanskje. Berg: Det jeg traff den gangen jeg ikke klarte en 90 grader sving på sykkelen min, var rundt 8 år gammel.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.