Gå til innhold
  • Bli medlem

erikky

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om erikky

  1. erikky

    Kaitum 4GT

    Vi endte opp med eit Kaitum 3GT, men har ikkje fått brukt det med barn enno. Kva liggeunderlag bør eg gå for med barna på 2 og 4? Bamse, eller skum/luft?
  2. erikky

    Kaitum 4GT

    Har eit Allak frå før som kan duge som 2-er telt i tillegg dersom vi skulle gå for eit Kaitum 3GT.
  3. erikky

    Kaitum 4GT

    Takkar for svært gode råd her - både ein slank Keron 4GT om vi vil ha plass til alle og eit Kaitum 3GT må no vurderast nøye her. Har litt sansen for tanken om at ein på sikt må ha to telt uansett...
  4. erikky

    Kaitum 4GT

    Er det berre meg som saknar eit Kaitum 4GT? Kan greie meg med 1200-duken og 9mm stenger, og derfor blir Keron 4GT litt i overkant for det som nok blir mest 3-sesongsbruk.
  5. erikky

    Kaitum 4GT

    Som eg frykta med tjukt liggeunderlag og skrå veggar! GoLite 5 var interessant - skal sjå meir på det. Foreløpig ligg kanskje Keron 4GT best an her - sjølv om det veg ein del. Får kanskje heller satse på å ha basecamp ikkje alt for langt frå bilen, og det er jo begrensa kor langt 3-åringen går sjølv enno.
  6. erikky

    Kaitum 4GT

    Hei, er 188 lang, og ligger på Downmat 9 - så eg må spare vekt der eg kan:) Skal sjekke ut Superlight 4!
  7. erikky

    Kaitum 4GT

    Hei, har sett på telt til ein familie på fire med to unger på 1 og 3 år, og trur eg har funne det teltet eg ynskjer meg - eit Hilleberg Kaitum 4GT. Desverre lagar ikkje Hilleberg Kaitum i firepersonsutgåve, og har ikkje umiddelbare planar om det heller i følge svar på epost. Andre alternativ då er Nallo 4GT, Keron 4GT eller eit Kaitum 3GT - men er bekymra for våte føtter i det første, vekta i det andre og for plassen på sikt i det siste. Stort fortelt er i alle fall et must. Har nokon tips til andre alternativ, eller erfaringar med nokre av desse telta til familiebruk? Har Hilleberg-telt frå før som eg er svært godt nøgd med, og har difor vanskar med å innstille meg med at eg kanskje må finne ein annan produsent. Takkar for svar! Erik
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.