Jump to content

greygoo

Aktiv medlem
 • Posts

  106
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by greygoo

 1. Haha, TV2 Hjelper Deg er ikke porno
 2. Kjempeinteressant, takk skal du ha!
 3. Hei, Jeg hater biltrafikk. Finnes det plasser i Norge hvor man kan handle mat uten å treffe på djevelskapen?
 4. Hvor som helst, men helst ikke for isolert med dårlig busstilbud.
 5. Hei, Kjenner dere til campingsplasser som leier ut hytter på månedsbasis nå i vinterhalvåret? På forhånd takk.
 6. Sportsnett selger Arcteryx Bora 95 Revised. Send en mail til de. De er finke til å svare.
 7. Hei, Jeg har ikke kjøpt sekk ennå. Vil nevnte sekk være stor nok for å leve i skog og fjell i ett år sammenhengende? Argon er 113 liter i str. large. Størrelse large overlapper størrelse xl, og der jeg har tenkt å kjøpe den, i Danmark, er large det største de har. http://www.ospreypacks.com/PackTech/SizingandFitting/
 8. Men er ikke en Norønna Recon Pack en pakkarammesekk da?
 9. Tenkte å kjøpe en Norrøna Recon Pack 125l i morgen, men så leser jeg på: http://zenbackpacking.net/Backpacks.htm External packs make poor carry-on baggage (airplanes, busses, trains, taxis, hitched rides, etc) and the frame and straps may get damaged if checked in at airports if your backpack isn't protected with a layer of cardboard. Har noen erfaring med dette? Jeg planlegger å ta en del buss med den sekken, og ble litt bekymret nå.
 10. http://matportalen.no/artikler/2007/4/who_gjev_nye_raad_om_inntak_av_aluminium Ikke tilrådelig å lage mat i de Trangia kjelene uten belegg altså.
 11. Takk for tilbakemeldingen. Det høres interessant ut! Vet du hvor Exped soveposer selges? Hver Oslo Sportslager eller Sportsnett har dem. Marius Fjellsport har Exped soveposer, men lite utvalg.
 12. Sorry, jeg mente "passe dyr sovepose".
 13. Ah, tusen takker En Norrøna Recon Pack burde kunne bære den. Passe dyr sekk hehe, 2990 kroner.
 14. Ja det er nok lurt! Ellers vil den nok lukte ganske ille etter noen måneder vil jeg tro
 15. Det skjønner jeg er vanskelig å lage, men jeg skulle ønske det fantes. Jeg skal flytte i telt i morgen og bo i telt resten av sommeren, så høst, vinter, vår og sommer igjen. Kjøper jeg en 3-sesongspose nå vil jeg måtte kaste den når jeg trenger en vinterpose da jeg ikke har noen plasser å lagre sommerposen. Vil en 3-sesongspose med fleece innlegg og ytterpose være nok til vinterbruk? Takk for svar.
 16. greygoo

  Osprey Argon

  Hvis alle hadde gjort som deg hadde det snart ikke vært butikker igjen hvor du kunne ha prøvet.
 17. Må ha det, for jeg håpe, fordi den tilbakemeldingen jeg fikk var ikke særlig god. Kun et "Ja", og ikke noe annet. Ikke et "Med Hilsen" en gang så jeg vet ikke hvem av de som jobber der som påstår det. Det hadde vært normalt å forklare litt nærmere hvordan det kan festes.
 18. Fikk tilbakemelding i fra Magasinet. "Ja". Var alt de skrev i mailen, så da går det kanskje da... Para Ranger koster 4299,- ca. på XXL. Litt skeptisk til den etter at festet til den ene skulderreima røyk for en her inne, etter han løftet sekken i den. Skrev forresten en mail til Bergans også, hvor jeg spurte om det samme. Om man kan feste liggeunderlag på utsiden av Alpinist. Tidligere har jeg fått en rask tilbakemelding vedr. et annet spørsmål, men ikke denne gangen. Kanskje ferie... Edit: Mente ikke å skremme deg Kongle vedrørende Para Ranger. Var bare det at en skrev her inne at skulderreima røk pga. det, men han fikk også tilbakemeldinger på at man skal aldri løftr en sekk etter skulderreima når sekken er lastet.
 19. http://www.teknofil.no/wip4/solcellelader_lommeformat/d.epl?id=10386 http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=139158 Kjekt hvis man skal på langtur i fjellet.
 20. greygoo

  Osprey Argon

  Ser veiledende pris er 3300,-. Du greide å prute den ned med 500,- altså? Eller var den på tilbud?
 21. Magasinet usj... Sendte en mail med spm. om man kunne feste liggeunderlag utvendig på Bergans Alpine. De lovte meg svar innen 48 timer, nå har det gått 72 timer og fremdeles ikke noe svar. De er ikke særlig seriøse. I fjor bestilte jeg en 90 liters Dovresekk, gjett hva jeg fikk, jo en 70 liters av samme merke. De må skjerpe seg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy