Gå til innhold
 • Bli medlem

Haldor

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg gjorde det samme i fjor på de samme tiden. [Hidden Content] Ikke noe problem med buss. Vi hoppet av i Langen og gikk inn derfra. God tur, fantatisk natur der.
 2. Takk for sist ja. Så den artikkelen i Villmarksliv også, men kan ikke huske å være avbildet . Skal se om det ikke blir innkjøp av bok når neste studielån kommer. Lykke til med lanseringen.
 3. Takk for utfyllende svar. Vi reiste ut på fredag og kom igjen i dag. Været var strålende og vi koste oss. Angående rute tok vi bussen til Krokhol og gikk inn til Vangen og så videre til Tonevann. Det var mye fisk som vaka, men vanskelig å få den til å ta. Jeg fikk en liten abbor og en ørret i putten som renner ut i nordenden av Tonevann. Kameraten min som våknet mitt på natta fikk også se en bever. Det var mye spor etter den i området. På lørdag gikk vi over til Steinsjø der vi slo opp campen igjen. Var igjen mye fisk som vaket, men ikke lett å få den til å ta. Var også så var
 4. Stemmer det. Var jeg å "sjef nato" som var ute på scootertur i påska 06. Syntes det var no kjent med deg ja
 5. Dette så spennende ut. Har fartet rundt litt i Pasvik selv så denne boka må jeg vel få tak i. Lurer på om jeg kan hå møtt på deg våren 2006 inn mot finskegrensa. Syntes du så litt kjent ut og i følge siden din var du i området da. Men jeg mener å huske at du hadde med deg en til da, pluss bikkje og pulk. Kan dette stemme?
 6. Takk for svar! Dette så ut som et godt utgangspunkt og jeg skal kikke nærmere på det.
 7. Hei! Jeg og ett par kamerater tenkte oss en tur til østmarka for å lufte fiskestanga denne uken. Vi har ikke bil og tenkte da å prøve å komme oss inn i marka med kollektiv transport. Vi kommer til å reise ut fra Ski i Akershus. Lurte derfor på om det er noen her som har noen gode tips til hvor vi kan ta bussen fra Ski for å finne ett fint område med fiskevann.
 8. Et spørsmål jeg glemte sist. Kan jeg kjøpe fiskekort i Røros? Har enda ikke skaffet meg kart over femundsmarka og lurte på hvor jeg kan få tak i det.
 9. Takker for raske svar og gode tips. Får ringe dem i morgen å forsikre meg om at bussen går.
 10. Vi hadde tenkt å reise ca 27.mai og hjem igjen den 1.juni. Det ser ut til at det blir tog til røros og så buss til synnervika. Går bussen fra Røros-Synnervika før femmunden begynner å kjøre? Om den ikke gjør det må vi finne på noe annent.
 11. Hei, jeg og en kompis tenkte å ta turen til Femundsmarka i måndesskifte mai/juni. Jeg lurte på hva den beste måten å komme seg til Femundsmarka er. Vi bor begge i Oslotraktene og lurer på om det er best med tog eller om det er like greit å skaffe seg leiebil. Vi tenkte å være ute en liten uke og har enda ikke bestemt oss noen rute vi skal gå. Om noen også har tips til rute med ikke alt for lange dagsmarsjer, greie fiskemuligheter og ikke alt for mye folk mottas det også . Ps: Er fisken bitevillig på det tidspunktet? Mener jeg leste at isen i de traktene går i mai en gang.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.