Gå til innhold

Roamer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Roamer

  Frank Olsens bilder

  Dette er bilder tatt i all hovedsak i Vesterålen og delvis i Lofoten
 2. Roamer

  Nordlysfotografering

  Jeg fotograferer også nordlys, og er blitt fortalt at ved fotografering på stativ så skal vibrasjonsdemping i kamera eller objektiv slås av -
 3. Roamer

  Priser på våpen fra USA

  Okai, takk for svar
 4. Roamer

  Priser på våpen fra USA

  Glem hele greia. Du vil ikke få kjøpt våpen i USA uten å bo her (noe jeg gjør). Hvis du som utlending etter 3 måneder i landet oppfyller kravene til å kjøpe våpen så trenger du eksporttillatelse for å ta med våpnet ut av landet. Jeg begynte å sette meg inn i regelverket for dette men kom etter noen timer frem til at besparelsen ikke var verdt innsatsen. Import til Norge er forøvrig uproblematisk. Gjorde dette før 9/11 (da eksportrestriksjonene ikke var så strenge). Skrev rett og slett import fra USA i våpensøknaden og det var det. Mulig at ting har endret seg siden 1994... ______________________________ Takk for svar! Jeg hadde også mistanke om at det kunne være problematisk. Men når du skriver at import til Norge er uproblematisk, så går det greit å importere, men ikke selve kjøpet av våpen i USA?
 5. Roamer

  Priser på våpen fra USA

  Ja, selvsagt mente jeg det; altså prisen i Norge er over det dobbelte enn i USA.
 6. Roamer

  Priser på våpen fra USA

  Er det noen som har fulgt med om prisene på Amerikanskproduserte våpen har endret seg i takt med synkende dollarkurs? Har vurdert å kjøpe en rifle, og lurte derfor på om kursnedgangen på US $ kommer norske kunder til gode. På en aktuell rifle fra Remington sjekket jeg prisen i en tilfeldig valgt våpenbutikk i Texas. Prisen over disk der var over det dobbelte enn hva prisen er i Norge. Har også lekt med tanken om å importere en rifle selv. Er det noen som har erfaringer om dette? Det er vel kompliserte regler, vil jeg tro..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.