Jump to content

Roamer

Aktiv medlem
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

About Roamer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Foto
 • Location
  Blokken, Sortland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roamer's Achievements

 1. Roamer

  Roamer

 2. Roamer

  Frank Olsens bilder

  Dette er bilder tatt i all hovedsak i Vesterålen og delvis i Lofoten
 3. Jeg fotograferer også nordlys, og er blitt fortalt at ved fotografering på stativ så skal vibrasjonsdemping i kamera eller objektiv slås av -
 4. Glem hele greia. Du vil ikke få kjøpt våpen i USA uten å bo her (noe jeg gjør). Hvis du som utlending etter 3 måneder i landet oppfyller kravene til å kjøpe våpen så trenger du eksporttillatelse for å ta med våpnet ut av landet. Jeg begynte å sette meg inn i regelverket for dette men kom etter noen timer frem til at besparelsen ikke var verdt innsatsen. Import til Norge er forøvrig uproblematisk. Gjorde dette før 9/11 (da eksportrestriksjonene ikke var så strenge). Skrev rett og slett import fra USA i våpensøknaden og det var det. Mulig at ting har endret seg siden 1994... ______________________________ Takk for svar! Jeg hadde også mistanke om at det kunne være problematisk. Men når du skriver at import til Norge er uproblematisk, så går det greit å importere, men ikke selve kjøpet av våpen i USA?
 5. Ja, selvsagt mente jeg det; altså prisen i Norge er over det dobbelte enn i USA.
 6. Er det noen som har fulgt med om prisene på Amerikanskproduserte våpen har endret seg i takt med synkende dollarkurs? Har vurdert å kjøpe en rifle, og lurte derfor på om kursnedgangen på US $ kommer norske kunder til gode. På en aktuell rifle fra Remington sjekket jeg prisen i en tilfeldig valgt våpenbutikk i Texas. Prisen over disk der var over det dobbelte enn hva prisen er i Norge. Har også lekt med tanken om å importere en rifle selv. Er det noen som har erfaringer om dette? Det er vel kompliserte regler, vil jeg tro..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy