Gå til innhold
 • Bli medlem

Ulva

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ulva

  Bergans Isogaisa

  Har en mann som er blitt helt hekta på å gå på fjellet og toppturer. Snuser litt på å kjøpe Bergans Isogaisa jakke til han i bursdags og julegave. Noen som har erfaring med den jakka? Kan den brukes hele året? Og er de normale i størrelsen? Evt andre jakker dere kan anbefale?
 2. Ulva

  Sovepose til barn

  Vi satser på det ja! Både jeg og pappaen trives best ute i det fri, så vi satser på at lille gull blir like hekta som oss!
 3. Ulva

  Sovepose til barn

  ...foressten takk for gode tips dere!
 4. Ulva

  Sovepose til barn

  Takk for tilbudet! Men vil ha en sovepose som kan brukses både på våren og høsten. Og med tanke på at jeg bor oppi kalde nord, hvor det kan bli noe kaldt på natterstid på våren og høsten, vil jeg ha en pose som jeg er sikker på holder lille snuppa mi god og varm! Siden du sier dem er litt tynne og ikke har data på dem, vil jeg heller finne en pose jeg er sikker på.
 5. Ulva

  Sovepose til barn

  Hun er 1 år. Vil ha en sovepose som hun kan vokse litt i.
 6. Har dere en god sovepose å anbefale til barn? Den skal brukse til fjellturer vår, sommer & høst...
 7. Noen gode tips på fjellturer i Nordre Nordland/Sør Troms? 2-3 dagers tur...
 8. interessant tråd ! Selv om jeg ikke kommer til å følge den for å oppnå lettest mulig sekk. Men er masse brae tips å ta med seg !
 9. Har dere noen bra tips av soveposer til bruk på vår/sommer/høsten? Den soveposen jeg har er litt stor å drasse med seg Bør helst være en sovepose som tar liten plass/kan komprimeres mye, er god og varm (jeg er en frysepinne!) og som ikke koster skjorta.
 10. Jeg bruker høye fjellstøvler og kunne egentlig ikke tenkt meg annet. Investerte i Alfa gore tex for noen år siden og er storfornøyd. Høye støvler er litt tyngere ja men man venner seg til det mener nå jeg. Fordelen med disse støvlene jeg bruker er at uansett hvor vått og gjørmete det er i terenget, om jeg må vasse over lave elver o.l så er jeg like tørr på beina. Jeg er stort sett bare på turer hvor det er mye gåing og med tung oppakning, så anbefaler absolutt høye støvler.
 11. Ta kontakt med Amfibi, så skaffer dem Ajungilak, EVA lux underlaget. Eller ta kontakt med en sportsbutikk nær deg å få dem til å bestille det inn. Ingen problem det.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.