Jump to content

Stig J.

Passivt medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Stig J.'s Achievements

 1. Er det noen som har erfaring med tørrfluefiske i området rundt og i Myvatn på Island? Vi er noen kamerater som planlegger en tur dit i begynnelsen av august neste år og noen er veldig opptatt av at ørret og røye skal ta tørt.. På forhånd takk for tilbakemeldinger.
 2. Tusen takk for nyttige tips og informasjon. Dette virker som et spennende sted som bør besøkes!
 3. Har vurdert en tur til Sølensjøen med kano og fiskestang i begynnelsen av august. Hvordan er det å fiske med sluk eller flue i sjøen og i elva Sølna? Hvilke fisk får man vanligvis der?
 4. Hvis noen har erfaring med fiske i Stortjernet, Skagstjernet eller Hølen i Øystre Slidre så hadde det vært fint og fått litt informasjon om dette. Er det verdt turen?
 5. Hei Jeg foreslår en tur til Breisjøen og Storsølnkletten. Hadde en kjempefin padletur der i august 2006. Kjør til Alvdal og sving sør-vestover inn til Nordsjøen(!) som ligger nord for Breisjøen, og parker der. Bra parkeringsmuligheter og fint å sette ut kano/kajakk. Fin leirplass ca 50 m nord for parkering hvis sen ankomst. Padle sørover Breisjøen (ca 950 moh) mot Breisjøseter turisthytte (Fine bilder på www.breisjoseter.no Gode vafler!). Flere fine leirplasser mellom parkering og Breisjøseter. Fra Breisjøseter kan dere gå opp til Storsølnkletten (drøye 1800 moh) og brukbar utsikt... Med litt flaks kan du få en fin ørret på turen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy