Gå til innhold
  • Bli medlem

karsten281

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om karsten281

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Med kruttsterk krone etter torsdagens renteheving slo jeg fredag til på en Fjellreven Barents Pro til 180 € i en velsortert Globetrotter butikk i Tyskland. Det ble en 50 i raw length, i mitt tilfelle med raw = finished. Var på en lettere tur i helgen, buksen virker solid, egnet til helårsbruk (kanskje utenom de varmeste dagene) og sitter bra. Så får vi se hvordan slitestyrken er når den har fått boltret seg på andre turer. Takk for all hjelpen!
  2. Det er i prinsippet en god tanke. På en annen side vil en jo fraskrive seg enhver form for reklamasjonsrett når en begynner å sy på buksene rett etter mottak.
  3. Ja, mente Kuiu-buksene som @yalla anbefaler som starter med Long fra W34. Fjellreven har det på alle som du sier.
  4. Den kommer jeg til å ha som backup i bakhodet, var helt ukjent for meg. Ser at lange størrelser finnes først fra W34 og oppover. Feil sammensatt - jeg kjenner meg igjen Mulig jeg prøver en Vidda pro, antakelig ikke den ventilerte. Så vidt jeg skjønte ingen netting og potensielt mer som kan gå i stykker.
  5. Og det er nettopp det Etter å ha sendt to stykker rett i retur begynte jeg å lure på definisjonen av "tall"...
  6. Takk for svar. Mulig jeg gir Fjellreven en sjanse her, selv om omtalene varierer en del når det gjelder slitestyrke. Virker til å være nesten eneste produsent som har rålengde, bortsett fra en som jeg aldri har hørt om (Directalpine Highlander).
  7. Hei, Jeg sliter voldsomt med å finne slitesterke turbukser i min størrelse. Målene mine er ikke helt standard, men heller ikke så uvanlige vil jeg tro (195 cm høy, ca. 85 kg). Den klassiske Levi's 501 W32/L36 sitter som et skudd. Det er ikke slik at jeg ikke har prøvd litt: Samtlige sportsbutikker på et stort kjøpesenter på Østlandet. Lange størrelser? Nada. En av de store nettbutikkene for turutstyr. Der fantes det i et hav av bukser hele to i lange størrelser. Lundhags Makke i lang størrelse ble bestilt og var for kort. Fjellreven Keb Gaiter tok jeg ikke sjansen på siden slitestyrken fikk dårlige omtaler, noe som ikke henger på greip når buksen koster ca. 3000 kr. Bestilte Haglöfs Mid Slim Pant i lang størrelse direkte fra Haglöfs - for kort. Finnes det noen med liknende kroppsform her inne som kan anbefale noe som duger? Har ikke noe imot å bruke litt penger, men da forventer jeg at den holder en god stund. Karsten
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.