Gå til innhold
  • Bli medlem

OnkelÅsmund

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om OnkelÅsmund

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Nå har jeg fått testa det. Underlaget var for ubehagelig til å ha oppå pga de ,,klumpene. Så måtte ha det under. Det var fortsatt litt kaldt. Skulle hatt ett tynnere mer komfortabelt underlag til å ha oppå kanskje. Eller bare punge ut for det varmeste liggeunderlaget som finnes fordi jeg er en frysepinn. Uansett så var natten ganske mye bedre enn før.
  2. ok, da kjøpte jeg ett underlag til som jeg kan ligge oppå Exped Flexmat Plus Blue LW. Kanskje jeg kan teste det til helgen.
  3. ok:) Jeg gikk etterhvert for en wide quilt fra backpackinglight. Dyrt men fabelaktig komfortabel. Frøys likevel pga sea to summit eatherlight xt var absolutt ikke varm nok.
  4. Jeg sitter for mye og har vondt i ryggen så jeg startet en ny hobby. Lage youtube videoer av å telte og slik. Noen som vil gi noen tilbakemeldinger på disse videoene? Jeg er ikke ekspert og gjør ikke noe ekstremt så jeg prøver å fokusere på underholdning, fin natur og å være kreativ.
  5. ok. Jeg syntes de var litt kostbare og tenkte det fantes noen billigere. Den Warmpeace viking 600 var jo ikke så dyr. Den ser ut som at den burde fungere greit ved rundt frysepunktet? Jeg må dobbeltsjekke hvor høy jeg er, med om jeg er akkurat 170, kan jeg gå for sovepose som er inntil 170, eller vil du anbefale at jeg får for en som er større kanskje så jeg får plass til klær i bunn av soveposen og slik?
  6. Hei. Tenkte jeg skulle prøve quilt, men er det kun backpackinglight.no som selger det i Norge?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.