Gå til innhold

HARRY

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HARRY

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. kjøp et keron 3gt, god plass til alle.
 2. Gå for 6.5-55. God presisjon,liten kjøttødeleggelse,godt kuleutvalg. Har selv jaktet rype, tiur,rådyr,elg.
 3. Er det noen som har vært å fisket i lappskardvatn i indre troms, de siste år. Var der selv i mai 2005 med dårlig resultat, vi traff en gjeng lokale fiskere som hevdet at det skulle være meget bra med fisk der. De kalte isborret vårt for vin åpner, så det var tydlig det fantes stor fisk der tidligere. send gjerne bilder på mail..
 4. Er det noen som har vært å fisket i lappskardvatn i indre troms, de siste år. Var der selv i mai 2005 med dårlig resultat, vi traff en gjeng lokale fiskere som hevdet at det skulle være meget bra med fisk der. De kalte isborret vårt for vin åpner, så det var tydlig det fantes stor fisk der tidligere. send gjerne bilder på mail..
 5. Hei. er det noen som har noen formening om kvaliteten,på lavoene som selges på gooba.no. Lavoen selges kun på gooba og heter rondane.
 6. Hei.. jeg har en optimus 85 loke som har fått en lekkasje mellom brenner å tank. Den har ikke vært i bruk på noen år,da jeg ikke har fått tak i rep sett. Er det noen som vet hvor det kan skaffes.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.