Gå til innhold
  • Bli medlem

Ultra_Vossing

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om Ultra_Vossing

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har tenkt på da, har eit par alfa skarvet advance som eg brukte i vinter. Dei var vonde uansett om eg teipa med tensoplast og prøvde med tilpassing av plastkappa. Men tenke at eg kan gi gnagsårsokk eit forsøk.
  2. Har ein hæl som ikkje like Alfa skisko, trur den stive plast hælkappa som ligg utanpå skoa har litt av skylde. E da andre som har samma problem og kanskje har ein løysning ? Har tenkt på å prøva med varmpistol. Bytta sko e uaktuelt sidan eg skal bruka Xplore binding.
  3. Fekk tak i binding og sko før 1 desember og har allereie fått prøvd Xplore på ein kort tur. Eg e veldig fornøygd og har trua på detta, litt knot med å gå inn i binding men da blir vel lettare vil eg tru. Gåkomforten oppleve eg som betre enn BC pga stabiliteten, bindingen har ingen slark (BC har sidevegs slark) og stabiliteten e veldig god. Mykje betre kontroll nedøve samanlikna med BC. Har gamme 54 men skal bytta øve til Ousland BC. No i desember har Alfa julekalender som gir 30% rabatt når ein svare på kalenderen. Neste blir å få tak i free pivot plata som vil gjera gange i brattare terreng lettare.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.