Gå til innhold
  • Bli medlem

Kallen

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kallen

  1. zimwalker skrev (16 timer siden):

    Søk i tidligere innlegg av bruker @a_aa  her inne. Han har teltet mye rundt omkring i byfjellene. Ser at han sist var aktiv på forumet her 27.mars, men dere kan som sagt søke i gamle innlegg. Se f.eks. dette søket:  www.fjellforum.no/search/?&q=byfjellene&author=a_aa&search_and_or=or&sortby=relevancy 

    Et generelt søk på "byfjellene" her inne vil sikkert også bringe frem noen gode tips for den som har tid til å bla litt i trådene.

    Er inne og snoker på profilen til @a_aa nå! Tusen takk for tips :)

  2. HenrikD skrev (På 2021-8-23 den 13.51):

    Akkurat ved Stoltzen/Storevatnet pleier det å være mye folk. Om dere kommer dere noe høyere opp mot Rundemanen er utsikten bedre, der er det også mindre trær slik at man får følelsen av å faktisk være på fjellet 🙂

    Endte opp med å dra litt høyere opp ved Stoltzen til ett av vannene som ligger i området. Det ble en super tur som ga mersmak. Må bare huske myggspray/myggnetting for det ble en del knott.

    Takk for tips! Ved neste tur skal Rundemanen undersøkes 😊😊

    • Liker 2
  3. Heisann! Kjæresten og jeg har nettopp kjøpt oss telt og turutstyr, og vi skal begi oss ut på vår første tur. I den anledning lurer vi på om det finnes noen gode (og lett tilgjengelige) teltplasser i byfjellene i Bergen? Vi har sett litt på området rundt Storevatnet ved Stoltzekleiven; og dette virker aktuelt da det ikke er i drikkevannsområdet eller i Fløyenområdet.

     

    Vi har ikke bil, og er da avhengig av beina, buss eller tog.

    Har dere andre tips til teltplass eller erfaring med telting ved Stoltzen?

     

    Takk :) 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.