Gå til innhold
 • Bli medlem

Henrik_g

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ja det høres ut som Kaif har noen dårlige erfaringer her. Takker for innlegget! Har du noen andre anbefalinger? Jeg har prøvd meg på Klatreverket og skøyen. Men er så kjedelig med kjøringen inn til oslo ettersom det er så mye kø i 4 tiden når jeg har best tid til trening;)
 2. Stemmer.. 6- ja. Det er i grenseland hva jeg driver med.. men artig med litt utfordringer:) Er det noen her inne som pleier å klatre der eller har lyst til å klatre der en gang i uken (eks).
 3. Ja er holmen klatresenter.. Er vel Gekko.. Orker ikke begynne ute enda:) Må bli litt mildere først:)
 4. Hei på dere! Jeg lurte på om det var noen her som klatret på Holmen i Asker.. Bor rett ved Holmen men kjenner få folk i området ettersom jeg er nyinnflyttet:) Er det noen som vet om det er grupper der eller noen som har lyst til å være med? Er ikke erfaren men har klatret en del opp gjennom tiden..
 5. Adidas har helt geniale briller. Noen av dem er litt speica, men de har bedre modeller også.. Jeg har hatt to par. Mista det ene og det andre er forsatt i god behold. Tåler litt juling:)
 6. Henrik_g

  Kløv til Hund

  Ja var innom XXL i sandvika. Så at de hadde tatt inn ruffwear. Fikk kjent litt på dem og de virker fine. Mye annet fint til bikkjer fra ruffwear også. Så en fin skalljakke til bikkjer. Så skal det jo sies at xxl er jo greie på pris også. Lå en del billigere enn et par andre steder jeg har sett de..
 7. Jeg har brukt Berghaus sine gamasjer i flere år! Disse funger utmerket sammen med 75mm. Er et sant mareritt å få dem på, men når du først har fått dem på er de helt supre! Og når du har gått med de på en stund er de mye lettere og jobbe med. Jeg bruker vanlig rotefella 75 binding.
 8. Henrik_g

  Kløv til Hund

  Tusen hjertlig Andreas!! Da får jeg prøve å skrive meg opp på liste da:)
 9. Henrik_g

  Kløv til Hund

  Takker og bukker for alle tips. Er det noen her som har kjøpt en kløv fra seleverkstedet eller vet sånn ca hvor mye den koster?
 10. Er det noen som har noen bra sider å anbefale i statene eller resten av verden?
 11. Henrik_g

  Kløv til Hund

  Noen som vet en ca pris for kløvene til seleverkstedet?
 12. Henrik_g

  Kløv til Hund

  Hei. Jeg er ganske fersk i gamet når det gjelder kløv til hund. Men har søkt litt rundt, lest mye på internett og på forumet. Jeg har en 11mnd. gammel strihåret vorsther, har lyst til å begynne å venne han til å bære kløv. Slik at om et år kan jeg slippe unna med hans vekt i min sekk:) Han veier 30kg nå og regner med at det blir litt muskler til på han. Lurer på hva slags kløv jeg skal velge. Har kikket og lest en del på seleverkstedet, og det virker jo som at det er bra greier han lager. Litt av en referanseliste!! Men er litt usikker på om det lurt å vente siden jeg ikke er sikker på
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.