Jump to content

Peric

Aktiv medlem
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

About Peric

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peric's Achievements

 1. Starter å sykkle imorra, satser på 400ish kilometer en vei, på et budsjett på 50kr om dagen, som en ekstra utfordring. Gjerne legg ved snapchatten din om du er interessert i å se tur oppdateringer på story'en.
 2. Herlig video, ordna med straps og karabiner idag, skal bli mye enklere å sette opp nå ja!
 3. Sikkert ikke dumt det, drar med meg noen kilo proteinpulver så har jeg iallefall proteiner.
 4. Er det ikke liksågreit å kjøpe tomatbønner eller noe lignende? Ser at Meny har 410g tomatbønner til 6kr
 5. Tror det blir en billig tur dette! Mest eksperiment siden jeg er lurer på hvor lite jeg klarer meg på, hadde vært veldig greit vist det blir en kjempelang tur en gang. Dumt å bruke mange hundre om dagen når man er på en skikkelig langtur 😄
 6. Veldig greit med tørrmelk ja tror jeg, tar med noe proteinpulver så er det vel egentlig nesten ren tørrmelk/mysepulver det også.
 7. Tenkte du kokt da eller? Har primus så det ville funka fint det faktisk. Er to sammens på tur så da blir det vel enda billigere.
 8. Hei! Er på vei til å starte en lang sykkeltur og jeg vil helst bruke så lite penger som overhodet mulig. Jeg bryr meg egentlig lite i om maten er varm eller kald, så lenge den koster nesten ingenting og ikke tar noe serlig for å ordne til. Optimalt budsjett er 50kr per dag, og under er enda bedre.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy