Gå til innhold
  • Bli medlem

youngprodigy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om youngprodigy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Oisann, se der ja. Jeg følger meg, er tross alt ikke før i månedsskiftet det begynner å bli aktuelt. Takk for link!
  2. Godt å høre! Da ser jeg litt nærmere på Femundsmarka ettersom det er nærmere, men har Langsua også på lista. Takk for hjelp!
  3. Hmm, skjønner. Er først og fremst nå i starten av juni det er utfordrende å finne en passende tur. På sensommeren er jo hele Norge tilgjengelig for fotturer! Takker for råd og innspill:)
  4. Stemmer det! Ser det ble beskrevet Jotunheimstien ovenfor, men aktuelt det også. Antok tidligere i vår at det fremdeles var mye snø i disse områdene, men ser ut som det var feil antagelse. Da er Jotunheimstien også til vurdering!
  5. Kult! Var veldig på Rondanestien tidligere, men slo det fra meg pga. tidsbruk, i tillegg tror jeg det vil være utfordrende å gå mye av de tre ukene alene. Skal også til Oslo i i midten av juni ca, så det hadde vært stilig å gå dit, og dermed gå motsatt vei som deg. Utfordringen der er at det sikkert er lurere å gå samme vei som deg pga. snø og reinkalvingen. Skal se litt nærmere på bloggen din, så veldig spennende ut!:) Vet du hvordan fiskemulighetene var underveis? Skal jeg gå Rondanestien vil jeg nok kjøre en miks av telt og DNT-hytter der det er mulig, samt bruke noe tid på fisking.
  6. Hei! Jeg har 3-4 ukers ferie fra og med 24. mai. Ser da etter en eller flere turer på 5 dager +. Bor i Trondheim uten bil, men ikke noe problem å ta tog nedover et stykke. Er nokså fleksibel, så tenker kanskje å dra spontant med en gang værmeldingene ser greie ut. Har tidligere vurdert å gå Rondanestien mellom Rondane-Oslo, men har begynt å slå det fra meg. Ønsker gjerne å gå en del, gjerne en rundtur. Dette er dog ikke så farlig, skal alltids finne en rute. Ellers ønsker jeg å fiske en del, selv om det trolig er noe tidlig. Planen er å telte, men om det finnes DNT-hytter i nærheten er også det et alternativ. Bekymringene mine er selvsagt snø, selv om jeg vet det har snødd lite i år. Tenker naturlige valg er Femundsmarka og kanskje Langsua, men tar gjerne i mot andre tips eller forslag. Finnes det områder med noen greie fiskemuligheter i første halvdel i juni, som er greie å nå med kollektivtransport fra Trondheim på maks 6-8 timer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.