Gå til innhold
  • Bli medlem

youngprodigy

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

Alt skrevet av youngprodigy

  1. Oisann, se der ja. Jeg følger meg, er tross alt ikke før i månedsskiftet det begynner å bli aktuelt. Takk for link!
  2. Godt å høre! Da ser jeg litt nærmere på Femundsmarka ettersom det er nærmere, men har Langsua også på lista. Takk for hjelp!
  3. Hmm, skjønner. Er først og fremst nå i starten av juni det er utfordrende å finne en passende tur. På sensommeren er jo hele Norge tilgjengelig for fotturer! Takker for råd og innspill:)
  4. Stemmer det! Ser det ble beskrevet Jotunheimstien ovenfor, men aktuelt det også. Antok tidligere i vår at det fremdeles var mye snø i disse områdene, men ser ut som det var feil antagelse. Da er Jotunheimstien også til vurdering!
  5. Kult! Var veldig på Rondanestien tidligere, men slo det fra meg pga. tidsbruk, i tillegg tror jeg det vil være utfordrende å gå mye av de tre ukene alene. Skal også til Oslo i i midten av juni ca, så det hadde vært stilig å gå dit, og dermed gå motsatt vei som deg. Utfordringen der er at det sikkert er lurere å gå samme vei som deg pga. snø og reinkalvingen. Skal se litt nærmere på bloggen din, så veldig spennende ut!:) Vet du hvordan fiskemulighetene var underveis? Skal jeg gå Rondanestien vil jeg nok kjøre en miks av telt og DNT-hytter der det er mulig, samt bruke noe tid på fisking.
  6. Hei! Jeg har 3-4 ukers ferie fra og med 24. mai. Ser da etter en eller flere turer på 5 dager +. Bor i Trondheim uten bil, men ikke noe problem å ta tog nedover et stykke. Er nokså fleksibel, så tenker kanskje å dra spontant med en gang værmeldingene ser greie ut. Har tidligere vurdert å gå Rondanestien mellom Rondane-Oslo, men har begynt å slå det fra meg. Ønsker gjerne å gå en del, gjerne en rundtur. Dette er dog ikke så farlig, skal alltids finne en rute. Ellers ønsker jeg å fiske en del, selv om det trolig er noe tidlig. Planen er å telte, men om det finnes DNT-hytter i nærheten er også det et alternativ. Bekymringene mine er selvsagt snø, selv om jeg vet det har snødd lite i år. Tenker naturlige valg er Femundsmarka og kanskje Langsua, men tar gjerne i mot andre tips eller forslag. Finnes det områder med noen greie fiskemuligheter i første halvdel i juni, som er greie å nå med kollektivtransport fra Trondheim på maks 6-8 timer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.