Jump to content

Liquidsky

Aktiv medlem
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About Liquidsky

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Liquidsky's Achievements

  1. Jørn: Takk for tips om access. Jeg er ikke veldig følsom for trekk, da jeg ligger i hengekøye ned til -15 (men det er selvsagt under tregrensen). DFM: Takk, holder på å gjøre litt research på Expedition HV2.
  2. Thesleepwalker: Takk for tips. Har aldri hørt om disse før, men skal ta en titt! Borgern: Supert, greit å vite at de er greie å sette opp alene, hvis jeg tar en solotur. Big Agnes Copper Spur er ett av de andre teltene som har vært veldig aktuelle. Takk for at du gjorde meg oppmerksom på et par viktige forskjeller. MSR elixir er jeg ikke like gira på, men skal sjekke ut Copper Spur i expedition versjon. Skaumannen: Exped er et merke jeg liker godt og jeg har div annet utstyr. Liggeunderlagene er jeg spesielt glad i Orion 3 UL har ikke vært i kikkerten så langt, men skal sjekke ut det også. Tusen takk til dere alle tre for svar!
  3. Hei, Jeg er på jakt etter et godt tremannstelt. Det blir vel i hovedsak brukt av to personer, men liker det ikke for trangt. Så langt tror jeg at jeg lander på MSR Mutha Hubba nx 3. Er det veldig vanskelig å sette opp alene, om jeg skulle dra på solotur i blant? Er det andre telt dere heller ville gått for? -Det er ment å brukes over tregrensen (der det er trær foretrekker jeg hengekøye). Og det må kunne brukes om våren til godt utover høsten. -Må tåle en del vær og vind, men ingen ekstreme forhold. -Helst kuppeltelt, med ok takhøyde -En stor fordel om man kan åpne opp front så man kan få litt utsikt fra teltet. -Helst to innganger, men ikke helt låst på det. -Maks 2,5 kg. -Maks budsjett i utgangspunktet 10.000, men kan evt. øke budsjettet med ett par tusen om det finnes et bedre alternativ som koster litt mer.
  4. Jeg er selv 184cm og bestilte nylig Draumr 5.0 i vanlig lengde. Var litt keen på å kjøpe XL, men har Exped Synmat 9 LW fra før av. Er vant til å bruke TTTM og synes det ble litt dyrt å investere i ett nytt liggeunderlag også, spesielt når jeg aldri har testet noen av Draumr køyene enda. Håper at jeg ikke angrer på valg av lengde. Er XL varianten bredere også, eller bare lengre? Ser at det er samme bredde på liggeunderlaget, men tenker på plass i bredden utover det.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy