Gå til innhold
 • Bli medlem

RuneL

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hva med å utforde hverandre i kunnsap? Før du drar til et område får alle i oppgave å lage endel spørsmål fra området, og komme med de underveis når en er i nærheten av der spørsmålet er relevant. da vil en jo få enda mere fokus på hva som er rundt en og en kan mere om området før en drar dit. tenker da på høyder på fjell, alder på bygninger, dybde på vann, ... slike ting en kan gjette på om en ikke har peiling..
 2. De har den på Ute (ute.no) hadde iallefall i dag, men ikke sikkert de hadde flere størrelser igjen
 3. Hvordan er pakkvolum på denne posen? Maksimal liggelengden er vel oppgitt til 200cm på XL posen, er grei lengde for en med ca den lengden?
 4. Jeg har tenkt til å gå rondanestien i sommer, så morro å høre hva du kommer frem til og ikke minst, morro å se turrapport etterpå
 5. Hadde iallefall vært morro å ta av skiene og gå til fots i løypa om det var en vrang grunneier..
 6. En annen ulempe ved eksterne turrapporter er at de (i mine øyne) ikke er like innbydende å kommentere her på forumet. Jeg synes iallefall det er merkeligere å bare kommentere en link, og ikke ha en enkel mulighet til å sitere. Derfor kan en miste fin diskusjon og tilbakemeldinger.
 7. 5 og 7 stokker.. (x + 1 ) = (y - 1) (y + 1 ) = 2 (x - 1)
 8. Siden jeg har hørt den før kan jo kanskje noen som ikke har det få prøve seg..
 9. =) blir lange turer av det, men riktig er det =)
 10. Se for deg at du går langs trekanten, da skal du gå rett frem, og kun ta 3 svinger på 90 grader og komme tilbake til samme sted som du startet.. forstår ikke helt hva du mente med 2x4`en men det er iallefall ikke noe slikt jeg tenker på..
 11. Da kan jeg komme med et lite spørsmål.. Hvordan kan du konstruere en trekant med 3 stk 90graders vinkler?
 12. Finnes nok noe lurere Flere som vil prøve seg? Phaser: Du kan prøve en gang til, tenk litt utenfor boksen
 13. En liten luring her.. (tar den fra hukommelsen, håper den er rett) Tre personer skal ha en pistol"duell" der: du (nr 1) har 33% sjanse for å treffe. nr 2 har 50% sjanse for å treffe. nr 3 har 100% sjanse for å treffe. Rekkefølgen på skytingen er: 1, 2, 3, 1, 2, 3 .. helt til en står igjen. Alle kan velge fritt hvordan de vil skyte. Om du dreper en får du ikke nytt skudd før din neste tur. Hvordan bør du begynne å skyte? edit: Tips: Ikke regn, men tenk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.