Gå til innhold
  • Bli medlem

terjewa

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av terjewa

  1. Takk for svar, prøver å kjøpe først, så får jeg kanskje lurt noen med symaskin engang senere
  2. Skal i år på flere vinterturer med Pulk, men lurer på noe. Er det noen som vet om ett trekk man kan ha utenpå både sovepose og liggeunderlag, slik at man ikke pakker det sammen, bare lukker trekket og legger det på pulken. Ved neste leir er det bare å sette opp telt, legge inn og åpne trekket så er alt ferdig? Kan selvsagt bruke fjellduken, men om det finnes noe som er laget til dette er det vel bedre.
  3. takk for svar, skal se litt mer på kartet, men så ikke dumt ut rundt der. Har ikke så mye erfaring med bre, men kommer vel langt med å bruke huet og sunn fornuft. Jeg har god tid, trenger ikke gå raskeste vei.
  4. Hei Jeg har fri fra 8 Mai og tenkte meg på en pollenfri (så godt det lar seg gjøre) tur i fjellet i den perioden. Jeg har sett på kart over Jotunheimen, men er usikker på om jeg vil være der hele perioden, eller om jeg skal kombinere det med en fjelltur først og så ta med kano og ta en liten uke på kysten av trøndelag (med kano kanskje). Er det noen som har noe å anbefale i dette tidsrommet. Jeg bor i Oslo, tenkte å kjøre dit jeg skal, så start/stop må være på samme plass. Overnatting skal være i telt. Har også tenkt på Rondane, Sylan, men vet ikke helt hvordan snøforholdene er så sent. Blir glad for alle forslag Takk på forhånd. /Terje
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.