Jump to content

Hengemyra

+Sponsor
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

About Hengemyra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hengemyra's Achievements

 1. Jeg har en Nørønna balaclava med nesebeskyttelse den fungerer bra til skiturer og funker ganske bra med goggles også
 2. Hei, Er det noen som har prøvd denne komboen? Jeg lurer også på hvordan gåmodusen på Switchback oppleves på flatere partier. Er Lundhags støvlene stive nok til å kunne bruke denne bindingen på nedkjøringene? Jeg hadde tenkt å bruke oppsettet på Åsnes Ingstad eller noe tilsvarende. Bruksområdet er turer i til kupert og bratt terreng med tung sekk og noen toppturer.
 3. Jeg har bestilt en adapter og en flaske Coleman propan, tenker å teste det på min Primus easyfuel. Litt usikker på om slangen tåler trykket. På den annen side lurer jeg på om gummislangene som brukes til propanapparater i båter og hytter er så vanvittig mye krtaftigere i forhold til størrelsen en slangen på en primus?
 4. Har du fått prøvd det? Jeg vurderer en sånn løsning selvog er veldig nyskjerrig. Jeg er usikker på om hvordan det fuknker mtp trykk i slangen på min Primus easyfuel
 5. Hei, er det noen som har erfaring med disse? Jeg er ute etter noen stabile og varme støvler til skiturer i kupert terreng som er ok å kjøre telemarkssvinger, greie å gå bortover med og er varme. Jeg har inntrykk av at Andrew støvlene oppfyller kriteriene men at det har vært problemer med att gummikalsjeringen har sprukket opp. Har noen erfaring eller synpunkter på dette? Ev. andre alternativer?
 6. Hei Elgen Takk for svaret, det er nyttig å ha noen gode tommelfingerregler når man skal planlegge. På denne turen ble det brukt ca 5 liter bensin men da ble det også laget mat på bål og gassprimuseri tillegg. Hengemyra
 7. Takk for svar. Jeg tror 2 timer er worst case senario. Det skal kokes kaffe og havregrøt + middag og oppvaskvann hver dag.
 8. Har ikke stillebrenner på den, regner med å simre en del. Forvarmer med bennsin
 9. Jeg skal ut på tur med i en uke med en gruppe, det er mulig at primusen blir bukt i ca 2 timer hver dag. Hvor mye bensin trenger jeg?
 10. Jeg brukte frysefolie på mine kortfeller som ikke har det papiret som følger med. Har klistret dem sammen lim mot lim tidligere men synes de blir veldig seige å dra fra hverandre.
 11. Jeg skal på tur med pulk så jeg tror jeg satser på bensinkanne hvis det ikke tar for mye plass, tar ev. og pakker i en søppelsekk eller 2. Bra tips med med papir, kanskje prøve å feste pair rundt korken?
 12. Takk for svar da burde det gå bra med litersflasker så lenge de er rimelig beskyttet
 13. Kjøpte meg alkylatbensin til Omnifuelen på Biltema på 1 liters flasker. Jeg synes ikke de plastflaskene ser så solide ut. Lurer på om det har noe å si for bensinen om jeg heller den om på en vanlig bensinkanne sån som denne: [Hidden Content] ?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy