Gå til innhold
  • Bli medlem

Mac Brzozowski

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om Mac Brzozowski

  1. Jeg har et Breheimen 2 telt og er veldig fornøyd. Det er god plass til 2 personer inni uten at det føles trangt (er selv 191 lang), forteltet har masse plass til både utstyr og matlaging, og det er stor avstand mellom yttertelt og innertelt, slik at kondens ikke burde være et stort problem. Teltet er enkelt å få opp i sol og regn. Det finnes ingen egen footprint til det, men jeg kjøpte en Rondane footprint som passer kjempefint. Har ikke vært ute med det i vind, men har vært ute i regn. Selv om teltet var slakt satt opp, uten bruk av barduner, var det nesten ikke vått inni (1 område der innerteltet var fuktig). Men det skal sies at det dryppet litt ned i forteltet etterhvert som jeg gikk inn og ut av det om morgenen. Regner med at det ville blitt bedre hvis jeg hadde strammet det opp med barduner i forkant.
  2. Jeg har et Breheimen 2 telt. Det er, som @ArveS påpeker, et telt som tar mye plass. Fordelen med det er at det er god plass til 2 personer inni uten at det føles trangt (er selv 191 lang), forteltet har masse plass til både utstyr og matlaging, og det er stor avstand mellom yttertelt og innertelt, slik at kondens ikke burde være et stort problem. Teltet er enkelt å få opp i sol og regn. Det finnes ingen egen footprint til det, men jeg kjøpte en Rondane footprint som passer kjempefint.
  3. Merkelige saker. På produktbeskrivelsen av 4 står det at bunnduken har vannsøyle på 7000 mm, mens spesifikasjonene litt lenger nede viser det du skriver. Men vekten på 4 er i det minste bare 4 g, så det er iallefall rimelig greit til den prisen.
  4. Jeg kan ikke si noe om 3 eller 4, men jeg kan si at jeg er svært fornøyd med Breheimen 2. Teltet er lett å sette opp og stramme så det står støtt. Det er god avstand mellom yttertelt og innertelt. Jeg er 191 lang og følte jeg hadde god plass til å ligge og sitte. Jeg brukte et Exped HI Duo LW underlag, ettersom jeg ikke får sove uten å ha litt tumleplass. Dette passet fint inn i teltet, med endel cm til overs i alle retninger. Det er svært god plass til 2 personer. På innsiden er det hendige lommer, både til småting og til dørdukene. Forteltet er stort, slik at jeg kan lagre utstyr der, samtidig som jeg har all plassen jeg trenger til å gå inn og ut. Mange glidelåser i åpningene, slik at du kan åpne teltet slik du selv ønsker. Jeg er svært fornøyd med teltet. Jeg var litt usikker til å begynne med, pga vekten, men det gikk fint. Antar at du skal ha med andre siden du spør om 3 eller 4, så da er det en smal sak å fordele vekten. Håper dette hjalp noe.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.