Jump to content

stian133

Aktiv medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by stian133

 1. Skogens Stønn skrev (2 timer siden):

  Du må ta kontakt med Klarna. Ring. Det er viktig så de ikke sender det videre til inkasso. De har antakelig ikke blitt informert enda, kanskje fordi returen ikke har kommet fram enda. Når du tar kontakt setter Klarna fakturaen på vent til det er ordnet opp i. Jeg har vært borti lignende en gang ordren ble kansellert av selger (greide ikke å skaffe varen). Klarna er helt greie å ha med å gjøre. Jeg synes i hvert fall det, men jeg måtte gå et par runder med dem, sannsynligvis fordi selger aldri informerte dem om at fakturaen skulle fjernes før Klarna selv tok kontakt med selger (akkurat dette siste er bare min gjetning da)

  ;-)

  Tusen takk! Var ikke klar over dette. Nå er det gjort :)

 2. Hege P. skrev (På 30.9.2020 den 0.12):

  Min siste postpakke fra Skitt Fiske skulle i følge sporing være lastet opp for utkjøring til hentested tirsdag 22. september. Der stoppet det. Fredag formiddag 25 sendte jeg en privat melding til Posten på Facebook for å høre hva som hadde skjedd, men fikk ikke svar før mandag formiddag. Da hadde de sjekket og funnet pakken hos mitt hentested, der de ikke hadde scannet den inn. Den skulle scannes omgående. Seks timer senere kontaktet jeg Posten igjen, siden den enda ikke var scannet inn. De kontaktet hentested på nytt, og da dukket ordren plutselig opp i sporingen, klar til å hentes. Det er ikke alltid Posten som er proppen. ;)

  Jeg jobbet i posten for flere år siden og kan skrive under på at scanning av pakker ikke alltid ble gjort etter beste evne. Min erfaring generelt er at Postnord er mye bedre, men det kan jo være tilfeldigheter. Jeg velger uansett alltid Postnord over Posten dersom mulig.

 3. Olamann skrev (2 timer siden):

  Du sparer deg for unødig frustrasjon og diskusjon om du bare mottar pakka, åpner den, klistrer på den vedlagte returlappen og leverer den tilbake ;) 

  Fikk beskjed av addnature om å nekte mottakelse, og at det var raskeste måten å ordne kreditering på, så følger rådet deres (når du nekter mottakelse sendes den i retur automatisk med en gang)

 4. Konklusjonen, hvertfall for meg, er å unngå Addnature i fremtiden. Alle kan gjøre feil, det er helt greit. Det er mangel på kommunikasjon som ikke er så greit. Hvis de hadde sendt ut melding med en gang de fant ut at de fucka opp hadde jeg gjerne handlet der igjen, men når det ble så utrolig vanskelig å få tak i de sier jeg takk for meg. Varene kom endelig, men fikk de fra annen leverandør i mellomtiden, så skal ned å nekte mottakelse på Posten i morgen, så bør resten gå greit :)

 5. KristianP skrev (27 minutter siden):

  Jeg valgte å kansellere bestillingen min her i sted av den enkle grunn at jeg trenger det jeg har bestilt og fant det tilgjengelig hos produsenten til samme pris. Har som sagt positiv erfaring med Addnature fra tidligere, så håper at de bare har gått på en liten smell. For dere som fortsatt har en bestilling inne, gjerne oppdater her i tråden hvis det skjer noe mer.

  Will do. Men sånn det ser ut kan det nok at en stund før det kommer en oppdatering, heh. Har ikke hørt noe i dag heller, selv om jeg har forsøkt å kansellere. Alt her heldigvis via klarna så har ikke gitt de en krone enda, men lurer på hva som skjer hvis de ikke får sysakene i orden og forfallsdato i klarna nås 

  Bestilte forresten nye sekken min på widforss.no i går, og den er nå under transport i Oslo. Gode greier

 6. KristianP skrev (1 minutt siden):

  Samme her. Bestilte et produkt 14. september, fikk sporingslenke samme dag, men står at Posten enda ikke har mottatt pakken. I helgen var også sporingslenken død og viste ingen pakke. Nå er den tilbake der den var og viser at Posten ikke har mottatt noe. Sendte melding til dem via skjema i helgen, men ikke fått noe svar enda. I det automatiske svaret på meldingen stod det følgende:

  "På grunn av den aktuelle situasjonen med coronavirus (Covid-19), jobber vår kundeservice på nåværende tidspunkt fra hjemme. Denne beslutningen har vi tatt for å gjøre vårt absolutt beste for samfunnet og forhindre videre spredning av viruset. Dessverre betyr dette at vi ikke kan behandle din forespørsel via telefon. Vennligst kontakt oss via e-post, hvis du har andre spørsmål og vi vil svare så fort vi kan. Skulle omstendighetene føre til lengre behandlingstid enn du er vant til fra oss, beklager vi dette på forhånd."

  Bestilte noe fra dem for et par uker siden, og da gikk det relativt raskt og greit, så håper at dette bare er noe midlertidig.

  Sendte ny melding via skjema nå. Kansellerte alt. Bestiller det på nytt fra annen butikk.

 7. Har prøvd kontaktskjema deres, men ingen svar å få.

  Jeg har bestilt 3 ganger. Første gang var i aug. 2020. Det gikk OK. Tregt men OK.

  De to siste bestillingene mine (den første nevnte jeg i opprinnelig innlegg) har jeg ikke fått, og ingen kontakt med kundeservice er mulig å få til.

  Nå kontaktet jeg Arild H. via proff.no som foreslått av @DFM62 men han sa at han ikke hadde noe med Addnature å gjøre lenger, bl.a fordi service viste seg å være dårlig og mange andre hadde opplevd det samme som meg.

  Kommer aldri til å handle hos Addnature igjen, det er hvertfall 100% sikkert.

 8. Bestilte vare 11. sep. 14. sep får jeg sporingslenke. I skrivende stund står det fortsatt at Posten ikke har mottatt pakken fra Addnature. Ringte Posten, de henviser meg til avsender (naturlig nok).

  Forsøkte å komme i kontakt med Addnature før helgen. Ingen svar på mail. Forsøkte igjen i dag. Ingen svar. Forsøkte å kontakte de på Facebook, hvor jeg skrev "Call me +47 48 15 49 20 Nobody in customer service replies to emails. Please contact me.". Så går det 2 minutter, så sletter de innlegget mitt. Har lagt inn innlegg 3 ganger, hver gang går det 2 minutt så er det slettet. Ingen tar kontakt.

  Har noen her lykkes å komme i kontakt med Addnature? Klarer noen å finne et telefonnummer? (Telefonnummer på facebook fører ingen steder).

  Redigert: Nå ble jeg oppringt av telefonnummer fra Facebook av en forvirret mann som ikke hadde noe med Addnature å gjøre i det hele tatt.

 9. Jeg har bestilt mitt første telt og forstår at det må sømforsegles. Jeg sliter imidlertid med å finne noen som selger seam seal. Dvs, jeg finner en del, f.eks "Silicone Seam Sealer" på outnorth.no, men den er ikke på lager. Jeg finner heller ingen butikker som kan sende som brev, noe som resulterer i at frakten koster nesten dobbelt så mye som produktet.

  Kan noen peke meg i riktig retning her?

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy