Gå til innhold
  • Bli medlem

Espen Nersveen

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Espen Nersveen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kjøpte dette teltet forrige uke, og vi kjørte en overnatting i hagen som test. Virker veldig lovende. Lett å sette opp og ta ned, og skikkelig romslig innvending for meg og mine to barn. Gleder meg til å ta det med ut i marka neste helg. Takk for fint innlegg (dog 2 år gammelt), det hjalp meg i min vurdering for hvilket telt jeg skulle ha.
  2. Hei Tuva på 1090 moh er høyeste topp i Ringsaker kommune. Noen som vet om det er bart og kurant å gå opp til fots for øyeblikket?
  3. Hei Jeg er forholdsvis ny på det å sove ute. Gjorde det endel som barn, men etter jeg ble kjønnsmoden er det dagsturer som har vært greia. Nå har jeg brukt 25k jeg egentlig ikke har på turutstyr og skal som resten av befolkningen erobre villmarken i 2020. Nå går det jo mot varme netter og pent vær så spørsmålet er ikke så aktuelt akkurat nå, men det jeg lurer på er hvorvidt man faktisk kan stole på oppgitte tall i form av r-verdi på liggeunderlag og t-comf på soveposer? Jeg skjønner jo at det er veldig individuelt hva man tåler av kulde, men på et generelt grunnlag? Selv har jeg anskaffet en Amok Draumr XL og Helsport Alta sovepose som er ekstra lang og bred. Jeg måler nemlig 203 cm på strømpelesten og da var det jaggu ikke mange soveposer tilgjengelig i butikk. Ser at man kan bestille customized fra flere på nett, så det er planen når jeg skal kjøpe vinterpose. Må jo fortsette sesongen utover høsten og vinteren. Men tilbake til spørsmålet. Liggeunderlaget fra Amok sier at det kan brukes ned til -4 grader og soveposen min har t-comf på 0 grader og t-limit på -5 grader. Kan jeg ta sikte på at det gjelder for meg? Eller er det som el-biler med oppgitt rekkevidde på 300 km, men dersom forholdene ikke er 100% optimale så kan det nesten halveres. På forhånd takk for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.