Gå til innhold
 • Bli medlem

Borge_Oslo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Har torsdag på meg til å kjøpe kjele/gryte til Jetboil Flash før vi drar på en campingtur ei uke. Jeg har allerede Jetboil stekepanne, men trenger ikke ta helt av med de dyre merkevariantene for en 1-1.5 l gryte som kan passe. Noen tips? Jeg bor i Oslo. Blir forvirret når det står gryter/kjeler passer til "27-serien" etc. Hadde vært gull med et par forslag rundt 2-300 kroner, trenger ikke noe fancy
 2. Hei! En kompis og jeg tenkte å nyte neste helg med tur på Norefjell eller lignende, og jeg lurer på om noen har tips til et bra sted for basecamp der teltet kan stå slik at vi kan få fine dagsturer både lørdag og søndag uten å traske rundt med full oppakning? Tips til turruter er selvsagt veldig velkomment!
 3. Hei! En kompis og jeg skal neste helg til Vrådal i Telemark. Har noen turtips til oss? Vi ser for oss å ha en basecamp og så legger vi inn to gode dagsturer til fots i området rundt Vrådalen. Varighet på dagsturene kan være 4-8 timer t-r, tenker jeg Takknemlig for alle tips!
 4. Hei! Vurderer en helgetur i Finnskogen enten i telt og/eller hengekøye. Har noen tips om ok sted, og gjerne med bålplass... (Ja, har fått med meg bålforbud Takknemlig for alle tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.