Gå til innhold
 • Bli medlem

Andreasc

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andreasc

 1. Du har overbevist meg, røk på den til 900kr, så vil si det er innafor! Takker for svar!
 2. Hvordan er den på matlaging generelt? Jeg hadde i grunn tenkt å kjøpe meg noe ala Optimus Polaris eller Msr whisperlite universal, for å ha en brenner som kan dekke det meste, hvordan tenker du den er i forhold til disse, sett bort i fra at de to overnevnte også går på gass?
 3. Den lokale sportsbutikker har en Soto Muka OD-1NP på salg som jeg vurderer å slå til på, men har ingen erfaring med Soto Muka. Noen som har noe peiling på merket og kan anbefale det eller ikke?
 4. Teltet jeg kjøpte ser ut til å være 2017 versjon, hva Patagoniateltet var vet jeg ikke.
 5. Takker for alle svar! Stakk tilfeldigvis en tur innom XXL og fant et Spitsbergen Pro 3 camp til 3250kr, så kjøpte det!
 6. Står i dette øyeblikk og ser på et Helsport Patagonia 3 til 5000kr, XXL Oslo sentrum. Hadde det ikke vært for at jeg fant et Spitsbergen Pro 3 til 3250kr i samme haug, så hadde jeg tatt det. Et stk igjen, løp og kjøp!
 7. Hei! Er på utkikk etter et robust og solid helårstelt til to personer pluss en hund. Vekt har ikke så mye og si, og planen er også å prøve å kjøpe brukt, så pris på teltene dere eventuelt foreslår er ikke så nøye. Har en del erfaring med tunneltelt, og er fan av å ha et yttertelt med lagringsmuligheter og relativt god plass til matlaging ol. Har null erfaring med kuppeltelt, men vil gjerne høre erfaringer. Som sagt så kommer teltet til å bli brukt året rundt, og bør tåle en god del vær og vind. Jeg har sett en del på Helsport Fjellheimen, Spitsbergen og Svalbard, og syn
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.